Aktywne Wpisy
diarrhoea +204
No i dokładnie tak się wpada w długi dzięki piramidzie.
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
ashwaganda +170
Rzeczywiście mega upał. Nic mnie tak nie denerwuje jak te czerwono czarne mapy, które mają powodować u nas wylew, że planeta ginie #bekazlewactwa #bekaztvn #tvn #propaganda #ekologia #bekazpodludzi
chciałbym skończyć listę perfum polecanych dla kobiet i ostatni raz spróbuję Was poprosić o pomoc, abyście pomogli mi w skompletowaniu tejże listy.
Wpisujcie w odpowiedzi na mój wpis perfumy, które koniecznie muszą znaleźć się w poradniku.
Najlepiej piszcie tylko i wyłącznie nazwy perfum, bez zbędnych komentarzy - chcę, aby było to dla mnie przejrzyste, gdy będę je dodawał i edytował później.
Nie przejmujcie się przedziałami cenowymi, czy to są perfumy bardziej kwiatowe, świeższe, owocowe, cięższe itp.
W tym będzie moja głowa, aby tak to poukładać, żeby miało to ręce i nogi.
Myślę, że akurat przed świętami będzie to poradnik tym bardziej pomocny dla osób poszukujących czegoś na prezent.
Z góry dziękuje.
#perfumy
1. Cacharel - Yes I am
2. YSL - Parisienne
3. Armani - Because its you
4. Kors - Midnight summer
Jimmy Choo - Jimmy Choo
Gucci - Flora
DKNY - Be Delicious Fresh Blossom
Versace - Bright Crystal
Guerlain Shalimar
Burberry My Burberry
Bvlgari Splendida Jasmin Noir
Nicolai Ambre Cashmere Intense
Balenciaga Florabotanica
Michael Kors Midnight shimmer
1. Valentino Donna Noir
2. MFK Oud Silk Mood
3. Chanel Coromandel EdP
4. TF Shanghai Lilly (ale tu chyba jest problem z dostępnością)