Aktywne Wpisy
diarrhoea +204
No i dokładnie tak się wpada w długi dzięki piramidzie.
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
ashwaganda +170
Rzeczywiście mega upał. Nic mnie tak nie denerwuje jak te czerwono czarne mapy, które mają powodować u nas wylew, że planeta ginie #bekazlewactwa #bekaztvn #tvn #propaganda #ekologia #bekazpodludzi
chciałbym skończyć listę perfum polecanych dla kobiet i ostatni raz spróbuję Was poprosić o pomoc, abyście pomogli mi w skompletowaniu tejże listy.
Wpisujcie w odpowiedzi na mój wpis perfumy, które koniecznie muszą znaleźć się w poradniku.
Najlepiej piszcie tylko i wyłącznie nazwy perfum, bez zbędnych komentarzy - chcę, aby było to dla mnie przejrzyste, gdy będę je dodawał i edytował później.
Nie przejmujcie się przedziałami cenowymi, czy to są perfumy bardziej kwiatowe, świeższe, owocowe, cięższe itp.
W tym będzie moja głowa, aby tak to poukładać, żeby miało to ręce i nogi.
Myślę, że akurat przed świętami będzie to poradnik tym bardziej pomocny dla osób poszukujących czegoś na prezent.
Z góry dziękuje.
#perfumy
Armaf signature
D&G l'imperatrice 3
YSL Manifesto
Coco Mad
Coco mademoiselle
Ellie Saab Girl of Now
Victoria Secret - Bombshell
Lancome - La vie la belle
Lancome - Miracle
CH Good Girl
Armani Si passione
Elizabeth Arden Green Tea
Mugler Alien
Mugler Angel
Chanel Allure
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj mala dyskusja o budżetowych perfumach dla kobiet https://www.wykop.pl/wpis/44795557
Tu kolejna- segment do 150PLN https://www.wykop.pl/wpis/43864969
Givenchy Linterdit,
D
DG Light Blue,
Gucci Bloom,
Marc Jacobs Decadence,