Aktywne Wpisy
Kojaan +5
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował

SliskiTyp +14

źródło: comment_yPl4AQojHwRDLXvxN1G4r7I8BSduO707.jpg
Pobierz@Harkonnen: Ale czy smartfon faktycznie jest wygodniejszy od PC? Rzeczywiście znam wielu ludzi którzy porzucili komputery stacjonarne na rzecz smartfonów ale mam wrażenie że używają ich tylko do pasywnego lurkingu sieci. Do przewijania i oceniania treści w internecie smartfon wystarcza ale jak chcesz napisać coś dłuższego to już tak wygodnie nie jest: ekran jest mały, klawiatura nieporęczna a do tego zasłania większość pola tekstowego podczas