@NagiMiecz: zmieniłem api i już jest git Nie wiem co tu powoduje taki efekt, ale nawet 50fps jest tak płynne, ze gdyby nie licznik fps nie powiedziałbym, że nie ma tutaj tej magicznej bariery
@sebool12: 50fps plynne, dobre 60fps to mało by strzelać i jedyne co mozna robić to zbierac karty tarota. super optymalizacja Fhd 67fps stałe 4k 30-60 XD to w fhd powinno ze 100 byc
60fps to mało by strzelać i jedyne co mozna robić to zbierac karty tarota. super optymalizacja Fhd 67fps stałe 4k 30-60 XD to w fhd powinno ze 100 byc
@Nationalheld 100 to chyba w fornite. Ja rozumiem że rdr2 ma pewne problemy techniczne ale bądźmy też realistami. Gra ma bardzo dobra grafikę nawet na niższych ustawieniach. Dużo efektów graficznych i ogromny zasieg widzenia. Mam wrażenie, że zasięg
@sebool12: ja mam srednio 73-75 fps w tym benchmarku tez na gtx 1070 i na slabszym procesorze ale nie ustawialem wszystkiego na ultra i kazdego suwaka na prawo, bo jest kilka opcji ktore nie poprawiaja grafiki a zabieraja cenne fpsy: zachowanie/fizyka wody, odbicia (nie odibicia luster tylko te inne), teselacja drzew i jeszcze cos z bliskimi efektami czasteczkowymi mgły. Poza tymi opcjami to praktycznie wszystkie pozostale ustawione mam na wysokie
@sebool12: strasznie dziwne ustawienia, niektore opcje ktore praktycznie nie obnizaja wydajnosci (jak chociazby Jakosc drzew na medium gdzie ja mam na ULTRA) a z drugiej strony wlaczone 2 rodzaje wygladzenia krawedzi rownoczesnie (taa i fxaa).
@sebool12: ^moje ustawienia grafiki + wyniki testu (na minimalny fps nie ma sensu zwracac uwagi bo jest zbugowany). Robilem test kilka razy (takze z wlaczonym licznikiem fps w trakcie i minimalny fps nie spadal nigdy ponizej 60). Pewnie jakas doczytywanie miedzy prejsciami w tescie i zanizony min fps.
@sebool12: dodatkowo jeszcze mam ustawione wyostrzenie TAA na 2.0 ( w plicku cfg -> C:\Users\NAZWATWOJEGOFOLDERU\OneDrive\Dokumenty\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings plik system. Ustawienie maksymalnego wyostrzenia z poziomu opcji w grze to <sharpenIntensity value="1.000000". No i jak widac samo TAA ustawione na srednie bo na WYSOKIM mimo ze fps taki sam to zbyt bardzo rozmowywa np drzewa. Probowalem TAA wysokie i wyostrzenie na 3.0 w pliku system ale chyba srednie i 2.0 jednak
Chłop schudł już 11kg na deficycie kalorycznym i słowni 1-2 razy w tygodniu. Plecy już nie bolą, czuję się lżejszy, stare ubrania zaczęły znów pasować. Mirki pijcie ze mną kompot! #dieta #silownia #chwalesie #mikrokoksy
#rdr2
i5-8600k 4.4Ghz, 1070
Nie wiem co tu powoduje taki efekt, ale nawet 50fps jest tak płynne, ze gdyby nie licznik fps nie powiedziałbym, że nie ma tutaj tej magicznej bariery
60fps to mało by strzelać i jedyne co mozna robić to zbierac karty tarota.
super optymalizacja Fhd 67fps stałe 4k 30-60 XD
to w fhd powinno ze 100 byc
60fps to mało by strzelać i jedyne co mozna robić to zbierac karty tarota.
super optymalizacja Fhd 67fps stałe 4k 30-60 XD
to w fhd powinno ze 100 byc
@Nationalheld 100 to chyba w fornite. Ja rozumiem że rdr2 ma pewne problemy techniczne ale bądźmy też realistami. Gra ma bardzo dobra grafikę nawet na niższych ustawieniach. Dużo efektów graficznych i ogromny zasieg widzenia. Mam wrażenie, że zasięg
@sebool12: ja mam srednio 73-75 fps w tym benchmarku tez na gtx 1070 i na slabszym procesorze ale nie ustawialem wszystkiego na ultra i kazdego suwaka na prawo, bo jest kilka opcji ktore nie poprawiaja grafiki a zabieraja cenne fpsy: zachowanie/fizyka wody, odbicia (nie odibicia luster tylko te inne), teselacja drzew i jeszcze cos z bliskimi efektami czasteczkowymi mgły. Poza tymi opcjami to praktycznie wszystkie pozostale ustawione mam na wysokie
^moje ustawienia grafiki + wyniki testu (na minimalny fps nie ma sensu zwracac uwagi bo jest zbugowany). Robilem test kilka razy (takze z wlaczonym licznikiem fps w trakcie i minimalny fps nie spadal nigdy ponizej 60). Pewnie jakas doczytywanie miedzy prejsciami w tescie i zanizony min fps.