Aktywne Wpisy

flytying +115
źródło: 1000050257
Pobierz
MonazoPL +25
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz

źródło: comment_NhONiJpzZQJRP0ewrVLe3iDab3zaV7mS.jpg
Pobierz@NickciN: wiem, dlatego ci odpisałem XD
To po prostu zdjęcie kota na portalu ze śmiesznymi obrazkami, które ma pewnie kilka lat i jest z jakiejś Rosji a Ty teoretyzujesz "co by było gdyby", lol
@NickciN: Sam nie wierzysz w to co piszesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko Ty postanowiłeś ze śmiesznego zdjęcia zrobić poważna dyskusje na temat zasadności kota na siedzeniu w autobusie xD to nawet nie wymaga dodatkowego komentarza
@Ytarka: uważasz tą odpowiedź za powód na poważną dyskusje? dodatkowo napisałem "JA BYM" a nie słowo typu powinno się/trzeba/należy tylko "JA" ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli