Wpis z mikrobloga

• 165
Kurde, rozstałam się właśnie z niebieskim po 3 latach i tak jakoś mi dziwnie. Nie umiem sobie wyobrazić jak będzie wyglądało moje życie teraz, ale myślę że lepiej. W sumie spoko bo ostatnie 3 miesiące to było takie reanimowanie związku który już dawno umarł, a wczoraj tzn w sobotę odwalił taką akcję że już nie mam wątpliwości, w końcu się mogę od tego uwolnić.
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jest tyle ludzi na ziemi, niemożliwe ze nie ma normalnych tylko sami tacy.

@partycja_:

Wszyscy są tacy, potwierdzone info.

Tzn. są teoretycznie kolesie, którzy nie ćpają, nie chleją jak świnie, nie biją i nie oszukują kobiet. Tylko jak taki osobnik miałby Ci zapewnić te słynne EMOCJE? Te motyle w bruchu!!! Tylko łobuzy! TYLKO WARIACI SĄ COŚ WARCI!!!!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@partycja_: Po tym co piszesz to wydaje mi się że sama sobie wybrałaś taki los. Mogłabyś mieć pewnie normalnego faceta, który by dbał i by mu zależało i pewnie nawet pojawiali się tacy w Twoim życiu, ale oni są dla Ciebie nudni.
  • Odpowiedz
  • 0
@FotDK tu było jakbym mieszkała sama, byłam ostatnio chora pierwszy raz od 12 lat, cały tydzień leżałam z gorączką 39 stopni, a on tylko wymyślał co musi zrobić żeby jak najpóźniej wrócić do domu..
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@partycja_: k---a gość cpa i n--------a cię po głowie ale dalej siedzisz w związku i ludisz sie że będzie lepiej xD nie ogarniam k---a tego, po c--j dalej być z takim kimś, to że cię n--------a dodaje ci jakiejś adrenaliny? XD

serio czasami myślę czy nie stoczyć się na dno, nie zacząć ćpać, zawsze w oczach kobiet byłbym ciekawym człowiekiem, laski to są p----------e w większości przypadków, myślę że wtedy
  • Odpowiedz
  • 0
@partycja_ Powinnaś wziasc się w garść zrobić kilka dobrych fotek wstawić na wykopa i znajdziesz tego jedynego pamiętaj nikt tak nie kocha jak Mirek z tego serwisu.
  • Odpowiedz