Wpis z mikrobloga

• 165
Kurde, rozstałam się właśnie z niebieskim po 3 latach i tak jakoś mi dziwnie. Nie umiem sobie wyobrazić jak będzie wyglądało moje życie teraz, ale myślę że lepiej. W sumie spoko bo ostatnie 3 miesiące to było takie reanimowanie związku który już dawno umarł, a wczoraj tzn w sobotę odwalił taką akcję że już nie mam wątpliwości, w końcu się mogę od tego uwolnić.
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@partycja_: Patus kocha najbardziej.
Od razu wjeżdża z buta, b---a na ryj, dynamiczne życie alko i n-------i.
W sumie to mnie cię nawet nie żal. Jeszcze piszesz:

Nie umiem sobie wyobrazić jak będzie wyglądało moje życie
  • Odpowiedz
@partycja_: strasznie mało się dokładałas :) u mnie całość miesięcznie 2000zl za wynajem.
U nas nie jest jakoś kolorowo często jest jakaś wymiana zdań, mamy problemy w łóżku itp ale nie myśle żeby się rozstawać. To co twój o-----l, w tym momencie ciebie rozumiem.
  • Odpowiedz
@partycja_: j--------i to się ustawił xd u nas zazwyczaj ja płace wszystkie te rachunki czyli 2000 a dziewczyna daje na zachcianki na jedzenie wyjścia itp. Wiadome ze mi tam tez zostaje to wrzucam na wspólne i coś tam zostawiam sobie.

Narazie musisz czymś zająć głowę, będzie dobrze. Ja sam nie wyobrażam sobie co bym miał zrobić jakbyśmy mieli się rozstać mamy fajnego psa i wiele nas łączy.
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Usprawiedliwiaj dalej, Ona dokładnie wiedziała co robi jej ukochany i kim jest. Przegrywów jakoś nikt nie usprawiedliwia tylko są opluwani przez każdego. Ciekawy taki dysonans. Laska jest pustą wywłoką i tyle. Widziały gały co brały, inaczej to się skończyć nie mogło. Szkoda mi tylko jej przyszłego faceta, oczywiście pod warunkiem, że nie będzie patusem...
  • Odpowiedz
@partycja_ skończyłem czytać po "podniósł na mnie rękę", a wcześniej było ćpanie i picie jak 17 latek który zerwał się ze smyczy rodziców. Na przyszłość wybieraj rozważniej, zrobiłaś dobrze.
  • Odpowiedz