Kurde, rozstałam się właśnie z niebieskim po 3 latach i tak jakoś mi dziwnie. Nie umiem sobie wyobrazić jak będzie wyglądało moje życie teraz, ale myślę że lepiej. W sumie spoko bo ostatnie 3 miesiące to było takie reanimowanie związku który już dawno umarł, a wczoraj tzn w sobotę odwalił taką akcję że już nie mam wątpliwości, w końcu się mogę od tego uwolnić.
@partycja_: Patus kocha najbardziej. Od razu wjeżdża z buta, b---a na ryj, dynamiczne życie alko i n-------i. W sumie to mnie cię nawet nie żal. Jeszcze piszesz:
Nie umiem sobie wyobrazić jak będzie wyglądało moje życie
@partycja_: strasznie mało się dokładałas :) u mnie całość miesięcznie 2000zl za wynajem. U nas nie jest jakoś kolorowo często jest jakaś wymiana zdań, mamy problemy w łóżku itp ale nie myśle żeby się rozstawać. To co twój o-----l, w tym momencie ciebie rozumiem.
@partycja_: j--------i to się ustawił xd u nas zazwyczaj ja płace wszystkie te rachunki czyli 2000 a dziewczyna daje na zachcianki na jedzenie wyjścia itp. Wiadome ze mi tam tez zostaje to wrzucam na wspólne i coś tam zostawiam sobie.
Narazie musisz czymś zająć głowę, będzie dobrze. Ja sam nie wyobrażam sobie co bym miał zrobić jakbyśmy mieli się rozstać mamy fajnego psa i wiele nas łączy.
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Sterydy, ćpanie i bicie. Wysoko ustawiła sobie poprzeczkę. To jak widziały gały co brały czy jednak miłość jest ślepa?( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°) Teraz pewne nauczona życiem będzie szukać spokojnego beciaka. Ha tfu na takie ścierwo
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Usprawiedliwiaj dalej, Ona dokładnie wiedziała co robi jej ukochany i kim jest. Przegrywów jakoś nikt nie usprawiedliwia tylko są opluwani przez każdego. Ciekawy taki dysonans. Laska jest pustą wywłoką i tyle. Widziały gały co brały, inaczej to się skończyć nie mogło. Szkoda mi tylko jej przyszłego faceta, oczywiście pod warunkiem, że nie będzie patusem...
@partycja_ skończyłem czytać po "podniósł na mnie rękę", a wcześniej było ćpanie i picie jak 17 latek który zerwał się ze smyczy rodziców. Na przyszłość wybieraj rozważniej, zrobiłaś dobrze.
@partycja_: ciekawe jakie akcje Ty o-----------ś :D
Od razu wjeżdża z buta, b---a na ryj, dynamiczne życie alko i n-------i.
W sumie to mnie cię nawet nie żal. Jeszcze piszesz:
U nas nie jest jakoś kolorowo często jest jakaś wymiana zdań, mamy problemy w łóżku itp ale nie myśle żeby się rozstawać. To co twój o-----l, w tym momencie ciebie rozumiem.
Komentarz usunięty przez autora
Narazie musisz czymś zająć głowę, będzie dobrze. Ja sam nie wyobrażam sobie co bym miał zrobić jakbyśmy mieli się rozstać mamy fajnego psa i wiele nas łączy.
spoko, jak zejdzie z b---y wróci do normalności ( ͡° ͜ʖ ͡°)