Aktywne Wpisy

Kruszyn99 +70
Zamiast inwestować w wymyślony pieniądz możecie kupić monstere variacje i rozmnażać ją tak jak ja.
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
HoroLive +4
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

to że kierowca na drodze ma obowiązek wypuścić autobus z zatoczki, nie znaczy, że autobus ma pierwszeństwo przy włączaniu się do ruchu. w większości przypadków kolizji w takiej sytuacji to właśnie autobusiarz będzie sprawcą, a kierowca dostanie jedynie mandat, wlaśnie za to, że nie umożliwił mu wyjazdu. ale
źródło: comment_l0Nm7IHwUK6QIetX6fRY178EnbbYVgFx.jpg
Pobierzgdzie tam widzisz jakakolwiek wzmianke o pierwszenstwie? jest to co napisałem
"Kierujący autobusem (trolejbusem), może wjechać na sąsiedni pas ruchu lub na jezdnię dopiero po upewnieniu się, że nie spowoduje to zagrożenia bezpieczeństwa ruchu drogowego."
Jeśli autobus wyjedzie zderzając sie z samochodem to owszem, spowodowal
autobusy też zawsze w miarę mozliwosci wypuszczam, reaguje nawet jak widzę, że powoli się szykuje do wyjazdu a nie właczyl jeszcze kierunku także wypraszam sobie takie insynuacje
napisałem tylko, że w przepisach nie ma nic o pierwszeństwie autobusu przy włączaniu sie do ruchu.