Wpis z mikrobloga

Zapisywał się może ktoś z was na losowanie biletów euro2020? Trzeba od razu wpisać wszystkie dane gości, a nie wiem nawet czy zapisane osoby finalnie pojadą. Wie ktoś czy można po ewentualnym wylosowaniu biletów, zmienić dane osób jeszcze przed zapłaceniem za nie? #euro2020 #mecz
  • 5
  • Odpowiedz
@KrashanBhamaradzanga: Można ubiegać się o bilety od godziny 14:00 CET, 4 grudnia do godziny 14:00 CET, 18 grudnia 2019 r. Można ubiegać się o maksymalnie 4 bilety w tej samej kategorii cenowej i na 1 mecz dziennie.

Jeśli przydzielono Ci bilety, musisz kibicować osobiście. Jeśli chcesz zmienić swoje dane osobowe, jest to możliwe tylko do godz. 14:00 CET, 18 grudnia 2019 r. Jeśli popyt przekroczy liczbę dostępnych biletów, przydzielimy je w
  • Odpowiedz
@halfzware_na_ware: dzięki. Czytałem to samo, natomiast dziwi mnie, że później nie ma możliwości zmiany tych danych. Ciekawe co się dzieje w nagłych przypadkach jak choroba czy śmierć. Z jednej strony to rozumiem, bo odpada duże grono osób, które zgłasza się do losowania tylko i wyłącznie w celach późniejszego sprzedania biletów. Z drugiej strony jeśli ktoś ze znajomych nagle powie, że jednak nie ma kasy na wyjazd, to nie można go przekazać
  • Odpowiedz
@KrashanBhamaradzanga: mnie też to dziwi, bo kupowałem bilety zarówno na mistrzostwa świata jak i europy u-20 w Polsce i nie było biletów imiennych. Później była możliwość odsprzedaży biletów na specjalnej platformie - tak przynajmniej było w w/w przypadkach ale nie był to wolny rynek ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak się dowiesz czegoś więcej to wołaj bo jestem ciekaw.
  • Odpowiedz
@KrashanBhamaradzanga: Myśle że jesli nie było tych imiennych to każdy robił by konta na matke,ojca,rodzenstwo i innych znajomych a potem zmienial dane na siebie.Ale też jestem ciekaw jak to faktycznie bedzie
  • Odpowiedz
@KrashanBhamaradzanga: Czy chcesz siedzieć ze znajomymi?

Twój osobisty Identyfikator Grupy to: xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Możesz przeżyć go wśród znajomych! Jeżeli Twoi znajomi wprowadzą ten identyfikator grupy, otrzymacie automatycznie miejsca na stadionie obok siebie. Jeśli znajomy udostępnił Ci swój identyfikator grupy, możesz edytować swoje zgłoszenie, aby dodać jego identyfikator grupy.
  • Odpowiedz