Aktywne Wpisy
GandaIf +324
groman43 +16
Dobra, wszyscy się pocieszyliśmy i pośmialiśmy z przejęcia #tvpis. Szkoda tylko, że pojawiają się analizy prawne, według których działania ministra Sienkiewicza były nielegalne. Rozumiem, że wywożenie gówna nigdy zbyt piękne nie jest, ale chciałbym żeby przynajmniej odbywało się legalnie. I bardzo niechętnie to powiem, ale wygląda na to że PiS ma rację skarżąc się na Tuska w Brukseli (jakkolwiek kuriozalnie to nie wygląda).
- od 9lat pracuję na pełen etat.
- wstaję o 7:40 z pomocą budzika, nigdy nie jestem wyspany, bo odpowiada mi inny tryb życia.
- gówno tam zarabiam, może i lepiej niż wiekszosc polaków, ale nadal jestem Radomiem Europy.
- Z wielkim bólem i solą w oczach udało mi się kiedyś odłożyć 10k złotych w rok. Co za to mogę kupic? Zadbanego fiata uno XD
- Cały mój wolny czas to raz na rok 2tyg urlop, reszta urlopu rozchodzi sie na pojedyncze dni. Każdy czasami musi coś załatwić.
No i tak sobie żyję jak bydle które Pan wypuszcza raz w roku na 2tyg żeby się wybiegał i wracał do zagrody XD A #!$%@? mi w dupe, jeszcze 40lat takiego życia XDDD
#przegryw #pracbaza #zalesie #praca #gownowpis #praca
Ja jak poleciałem w zeszłym roku na 15dni w sierpniu do Turcji (1-15), a potem w połowie września na Rodos na 8 dni, to reszta współpracowników była zła przez 1,5msc z tego powodu.
Średnia krajowa, ale mało wydaje i stać mnie przez to, nie pije i nie palę. :-)
Pojedyncze dni, to najgorsza opcja, lepiej ich nie brać xD
Może ty pieniędzmi nie umiesz zarządzać
Po pierwsze - jeśli dochodzisz do takiego wniosku, a nie masz 58 lat i minimalnej wartości na rynku pracy, to warto coś po prostu zmienić. Przekwalifikować się, poszukać innego miejsca, zacząć coś swojego. Możliwości jest mnóstwo.
A po drugie, czego byś nie wybrał... prędzej czy później znowu dojdziesz do ściany. Życie generalnie nie jest usłane różami, pod warunkiem że nie jesteś księciem albo synem miliardera. Czeka Cię w
Zmień pracę na luźniejsza, jak nie ma u ciebie w okolicy to się przeprowadz.
Ile wysłałeś CV przez te 9 lat?