Aktywne Wpisy
kamil-tika +12
dddobranoc +217
Apropo wypadku w Krakowie.
Ta Sylwia cała to też jest niezłe ziółko, jeździła sprzątać domy za granicę i zawinęła dziadkowi Maseratii, które jej pomógł Kuzaj rejestrować w Krk (miał wtedy salon aut Kuzaj Sport).
Jest dużo artykułów, te najbardziej agresywne były banowane przez dział prawny Sylwi.
https://dziennikpolski24.pl/krakow-spor-o-biale-maserati-warte-237-tys-zl-sylwia-p-twierdzi-ze-dostala-je-w-prezencie-sad-na-razie-przyznaje-jej-racje/ar/c1-15515377
Ona sama #!$%@? po Krakowie, zresztą są różne nagrania. Mnie prawie kiedyś zepchnęla z drogi jak sunęla swim ówczesnym Audi R8 jakieś 200+ obwodnicą.
Wyśmiewali
Ta Sylwia cała to też jest niezłe ziółko, jeździła sprzątać domy za granicę i zawinęła dziadkowi Maseratii, które jej pomógł Kuzaj rejestrować w Krk (miał wtedy salon aut Kuzaj Sport).
Jest dużo artykułów, te najbardziej agresywne były banowane przez dział prawny Sylwi.
https://dziennikpolski24.pl/krakow-spor-o-biale-maserati-warte-237-tys-zl-sylwia-p-twierdzi-ze-dostala-je-w-prezencie-sad-na-razie-przyznaje-jej-racje/ar/c1-15515377
Ona sama #!$%@? po Krakowie, zresztą są różne nagrania. Mnie prawie kiedyś zepchnęla z drogi jak sunęla swim ówczesnym Audi R8 jakieś 200+ obwodnicą.
Wyśmiewali
@zyxen: nawet laskę średnio co trzecia może co czwarta potrafi dobrze #!$%@?ć xD
To była dziewczyna, i tak, zwróciał, o czym też napisałam. Jak już się musisz #!$%@?ć palaczu smierdzielu to doczytaj do końca.
Jak można dyskutować z kimś kto w kontekście smierdzących efaj przytacza argument pokroju: czy owoce smierdzą. XD Nie, owoce nie śmierdzą, ale to chemiczne gówno tak. Przyjmij do wiadomości fakt, że dla większości niepalących ludzi śmierdzisz. I tyle.
@hipokryzjawkutos Ty się gdzieś zamknij z tymi fajami śmierdzielu. Sam po świecie nie chodzisz, nie terroryzuj innych tych syfem tylko pal grzecznie w piwnicy.
@Millhaven: Weź się ogarnij bo masz wściekliznę macicy XD Więcej obelg nie udało się wymyślić? Po prostu komentuję a nie się #!$%@?. Gdybym się #!$%@?ł to bym odpisał Tobie bezpośrednio czy innym frustratom, którzy tutaj wypisują.
Widocznie mocno zabolało i nadal trzeba było swoją indolencję i marne życie trochę podbudować kolejną porcją frustracji.
Wyzywasz moją macicę, ale to mnie mocno zabolało. XD Ok, idź zapalić na uspokojenie. Ale u siebie w domu. Bo śmierdzisz.
To nie wyzywanie twojej macicy a powszechna obelga na zciśnieniowaną kobietę.
@Millhaven: Wróć może do gimbazy (albo na lekcje z wagarów) to nauczysz się czytać ze zrozumieniem, że nie palę.
Won.
@Heady1991: mi tam epapierosy nie wadzą. Niestety w necie każdy ma o wszystko ból dupy i nie ważne, że to są zwykle miłe zapachy i ulatniają się błyskawicznie, i tak będą ci pisać, że jesteś gorszy od Hitlera.
A głodowe racje żywnościowe w szpitalach? Dość głodu w szpitalach.
A karaczany w wieżowcach ? Dość wyrzucania śmieci.
A ciągniki siodłowe? Dość transportu do miasta.
Zna ktoś wiecej?
@Noct: Nikt by się nie utopił. Można zalać e-papieros wodą i normalnie wapować.