Wpis z mikrobloga

No #!$%@? mać Nienawidzę kretynów, palaczy śmierdzących, co idą w tłoku z petem w ręku i nie dość że ludzie postronni muszą to wdychać, to jeszcze JA mam uważać na to by idiotka mnie popiołem nie posypała. Dziś właśnie przepycha się koło mnie taka debilka z fają w ręku i popiół poleciał mi na spódnicę. Naszczęście dziury nie mam, ale tak się wkurzyłam, że nazwał am ją głupią babą. ;///// #oswiadczenie #gorzkiezale #logikarozowychpaskow
  • 139
@Millhaven: Znam to uczucie jak musze się codziennie przepychac z fajka pomiędzy spędem ludzi czekającymi na autobus na całej szerokości chodnika. I mam w dupie to że komuś śmierdzi. Jakby to było problemem, aby ustawić się z brzegu przystanku/obok niego
@Shmit
Jak można dyskutować z kimś kto w kontekście smierdzących efaj przytacza argument pokroju: czy owoce smierdzą. XD Nie, owoce nie śmierdzą, ale to chemiczne gówno tak. Przyjmij do wiadomości fakt, że dla większości niepalących ludzi śmierdzisz. I tyle.

@hipokryzjawkutos Ty się gdzieś zamknij z tymi fajami śmierdzielu. Sam po świecie nie chodzisz, nie terroryzuj innych tych syfem tylko pal grzecznie w piwnicy.
Jak się tutaj popatrzy na ból dupska wylewający się to jesteście strasznymi frustratami życiowymi XD Sam nie palę petów, ale żeby o takie gówno problemy tak się ciśnieniować to chyba by mi zabrakło życia.
Właśnie #!$%@? się do tego posta i ciśniesz niepalących. Życia Ci jak widać nie brakuje, frustracie-hipokryto-kryptośmierdzielu.

@Millhaven: Weź się ogarnij bo masz wściekliznę macicy XD Więcej obelg nie udało się wymyślić? Po prostu komentuję a nie się #!$%@?. Gdybym się #!$%@?ł to bym odpisał Tobie bezpośrednio czy innym frustratom, którzy tutaj wypisują.

Widocznie mocno zabolało i nadal trzeba było swoją indolencję i marne życie trochę podbudować kolejną porcją frustracji.
Wyzywasz moją macicę, ale to mnie mocno zabolało. XD

To nie wyzywanie twojej macicy a powszechna obelga na zciśnieniowaną kobietę.

Ok, idź zapalić na uspokojenie. Ale u siebie w domu. Bo śmierdzisz.

@Millhaven: Wróć może do gimbazy (albo na lekcje z wagarów) to nauczysz się czytać ze zrozumieniem, że nie palę.
@Millhaven: Ja kiedyś w takiej sytuacji w przejściu podziemnym zwróciłem grzecznie uwagę a jak facet zaczął się rzucać i dmuchać we mnie zebrałem naizielenszą slinę z podniebienia i naplulem na ryj. ! Przyznam że się trochę tego wstydze

@Millhaven: a strzykawki w krzakach z aidsem? Dość ćpania po krzakach.
A głodowe racje żywnościowe w szpitalach? Dość głodu w szpitalach.
A karaczany w wieżowcach ? Dość wyrzucania śmieci.
A ciągniki siodłowe? Dość transportu do miasta.
Zna ktoś wiecej?
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
jakby to była para wodna, to byś się utopił po kilku buchach. To jest aerozol gliko-glice, wody jest tam może 0.5-2%.

@Noct: Nikt by się nie utopił. Można zalać e-papieros wodą i normalnie wapować.