Aktywne Wpisy
WielkiNos +550
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
zielonka18 +520
Szanuję Pana Krzysztofa za to, że niejednemu studentowi dupę uratował.
#heheszki #karczynski #matematyka #etrapez
#heheszki #karczynski #matematyka #etrapez
Mężczyzna który nie czuje się mężczyzną, czuje się kobietą - choroba psychiczna. Proste
@gregdostres: Coś jeszcze mądrego napiszesz?
@gregdostres: Dlaczego mam odpowiadać na głupie pytania?
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego to niby jest głupie pytanie?
Co z biala osoba identyfikujaca się jako czarna? Skoro istnieje coś takiego jak plec spoleczna to dlaczego nie może istniec społeczny kolor skory? bądźmy przynajmniej konsekwentni
Podchodzi pod:
Zaburzenia tożsamości płciowej u młodzieży i dorosłych - DSM-IV 302.85
Czepiają się nie tolerancji obrażając każdego prawaka xd
@ziemba1: Nie jesteś konsekwentny. Starasz się być "mądry" na poziomie gimnazjalisty.
A oczywiście, że istnieje coś takiego jak "społeczna rasa" po polsku się to nazywa tożsamość kulturowa. Jest ona kreowana zarówno wewnątrz danej grupy jak i od zewnątrz, przez stereotypy i przedstawianie jej w
@ziemba1: Może się identyfikować z inną kulturą, związaną z kolorem skóry ich przedstawicieli. O ile mi wiadomo, nie ma żadnych badań potwierdzających, że istnieje stan, w którym dana osoba urodziła się ze złym kolorem skóry (w rozumieniu rasowym).
@ziemba1: Przecież już istnieje od dawna: https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_studies
xd c--j, nie wiem - na chłopski rozum ok
jezeli jakas osoba ze srodowiska antynaukowego identyfikuje sie (spolecznie) z rownaniem w stwierdzajacym ze 2+2=3 to prawda. moze powstac osobna nauka dla ludzi utazsamiajacych sie z takimi problemami ktora udowodni ze osoby uznajace to rownanie za prawdziwe sa w stanie normalnie fukncjonowac. oczywisie my jako ludzie ktorzy wiedza ze 2+2=4 powinnsmy taka osobe akceptowac, co do tego nie ma watpliwosci. ale nie mozemy zgodzic sie