Japoerodle,ale mnie ieblo mirki po martwych ciagach xD Robię jako pierwsze ćwiczenie i chyba przesadziłem z ciężarem,bo wyebalo mnie totalnie z sił XDD Czuje się teraz jak dętka,ciekawie ciekawie bo jeszczee podciaganko i ohp XDD #zalesie #mikrokoksy
@lifefitness: 4x8 90kg dopiero zacząłem miesiąc temu xd Myślałem,ze poszło lekko,ale tak po 2 minutach po ostatniej serii zamroczyło mnie trochę i prawie było zyganko xD
@markili: a może robisz to c-----ą techniką i przez to cię odcina z sił? pamiętam jak sam zaczynałem robić martwe i przy c------j technice strasznie brakowało mi sił do reszty ćwiczeń a teraz przy poprawnie technicznie martwym jest git i mam siły na resztę treningu. Choć słyszałem, że z zasady martwy powinno się zostawić jako ostatnie ćwiczenie w planie xD
@Cromm: Myślę,że technika jak na miesiąc siłowni jest conajmniej poprawna,dodatkowo się nagrywam i robię w trapbarze co jest ułatwieniem.Wydaje mi się,ze zabrakło energii,bo mało węgli przed treningiem wleciało.O------m banana na szybko po tym i 30minut później było okej haha
@Cromm: Wydaję mi się wogole,za martwy ciąg jest wyczerpującym ćwiczeniem szczególnie przy wyższych powtórzeniach 9+, jeśli ktoś nie jest przyzwyczajony :d
@markili: I właśnie z tego powodu byłem uczony żeby zostawić martwe na ostatnie ćwiczenie bo dosyć mocno obciąża ciało. Choć teraz np robiąc z znacznie lepszą technika 2x5 130kg 2x4 140kg czy dwójki i jedynki przy 95% maksymalnego ciężaru nie czuje takiego zmęczenia żeby sobie odpuścić resztę ćwiczeń w planie.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link