Wpis z mikrobloga

@Bodzias1844: a tak. Ładna. Zdarzyło mi się w życiu dotąd poznać 3 dziewice, z którymi byłem w związku: jedna miała 25 lat, druga 27, trzecia 32. Lubię takie dziewczyny, bo one są w tych sprawach totalnie zielone i można je prowadzić za rączkę.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ripleyx: o powody mnie nie pytaj. Możemy tylko gdybać. Może dziennikarz ją po prostu wyhaczył na jakimś forum czy reddicie, postanowił zaprosić, by przedstawiła swoje racje, a ona się zgodziła, żeby pokazać, że to nie jest wstyd być dziewicą w takim wieku.
  • Odpowiedz
@ripleyx: to czy powinienem czy nie to już moja sprawa. Mam taką nadzieję, bo przez lekkomyślność w tej kwestii jest już zbyt dużo ludzkich dramatów.
  • Odpowiedz
@ripleyx: ja się nie wtrącam. Ale mam prawo myśleć po swojemu. Każdy żyje jak mu pasuje i ponosi konsekwencje. Nie łażę na manifestacje w obronie moralności. Ale sam staram się stosować zasady, które wyznaję. Tego samego oczekuję od potencjalnej partnerki w stosunku do mnie.
  • Odpowiedz
@OSH1980: Ja ci przetłumaczę to z różowego bełkotu na prawdziwy. Laska ma bardzo niskie libido, nie rozumie że inni mają wyższy gdyż nigdy nie była w cudzej skórze.
Wszystko inne to bzdury, koloryzowanie. Najśmieszniejsze jest robienie zwierząt z tych którzy się ruchają i siebie samej jako niby wartościowszej lol. W rzecziwistości różnica tkwi w libido. Poza tym niczym się nie różni od innych ludzi.
  • Odpowiedz