Wpis z mikrobloga

Trochę zawiało ciszą w ubiegłym tygodniu, dlatego dla wszystkich poszukujących porządnej epickiej muzyki i kompozytora, który umie ją tworzyć polecam Chrisa Haigha. Jeśli jeszcze go nie znacie, to zapamiętajcie, gdyż ten brytyjski kompozytor świetnie potrafi wykorzystywać swoje umiejętności i talent, a także nie ogranicza się tylko do jednego stylu. Bez problemu można znaleźć w jego twórczości - epic, action, drama, emotional piano i strings, orchestral rock, metal, a nawet dubstep.

Poczynając od dzisiaj, przez kilka dni będę zamieszczał jego wyróżniający się utwór. Jeśli już go znacie, to wstawiajcie utwory, które to wg was zasługują na uwagę.

Dla wszystkich, którzy chcą sami zdecydować co zasługuje na uwagę, a co nie, to znajdziecie jego utwory/albumy w bibliotekach Gothic Storm i od nich radzę zacząć. Kompozytor miał również swój wkład do Cavendish Trailers, a także Immediate. Tyle mi na razie wiadomo ;x

Dobra, już dawno przejechałem granicę tl;dr, więc dzisiejszym polecanym utworem jest....

Vindicator - Immediate Music / album: Quantum

Mogliście już go słyszeć w pierwszym międzynarodowym trailerze The Wolverine.

PS: Jeśli moja teoria się sprawdzi, to w nadchodzących tygodniach spodziewajcie się dużego przecieku albumów Immediate:)

#trailermusic
strictvision - Trochę zawiało ciszą w ubiegłym tygodniu, dlatego dla wszystkich poszu...
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach