Aktywne Wpisy
ZAKAPIOREK +202
dzisiaj kończe 26lvl
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
bylem_zielonko +28
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
No ja już nie wyrabiam. 5 raz ten sam scenariusz. Mam parę na tinderze, witam się.. zaczynam pisać o sobie (czym się zajmuję, jakie studia itd) potem się pytam w drugą stronę, zaczynam rozwijać swoje zainteresowania w wypowiedzi i ch*j. Rozmowa się urywa i brak odpowiedzi. 6 raz ten sam scenariusz no już się nudno robi :: ja wiem że mam mordę 2/10 ale gorszym ode mnie sie udawało a u mnie lipa. Jakieś protipy jak pisać z #rozowepaski czy jakies pick up line aby rozmowa była interesująca dla drugiej osoby. Pomóżcie mi wyjść z karuzeli s----------a (・へ・)
#tinder #milosc #psychologia #przegryw #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: EugeniuszZua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez moderatora
Takie granie w squasha z samym sobą jest k------o męczące. Sa pary, jest rozmowa ale w c--j mnie to męczy... Więc narazie sobie odpuścilem
@goodguy: @michal-mich: @gzymspiwniczny: @Sadder_Pepe: @Sadder_Pepe: @Bozydarowy: @PanDarcy: @spacja_enter: @rtone: @dwiestronyhistorii: @miesiektoja: @mindrape:
Panowie jakieś tipy dodatkowe? Macie jakieś dobre tematy? Mam