Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
No ja już nie wyrabiam. 5 raz ten sam scenariusz. Mam parę na tinderze, witam się.. zaczynam pisać o sobie (czym się zajmuję, jakie studia itd) potem się pytam w drugą stronę, zaczynam rozwijać swoje zainteresowania w wypowiedzi i ch*j. Rozmowa się urywa i brak odpowiedzi. 6 raz ten sam scenariusz no już się nudno robi :: ja wiem że mam mordę 2/10 ale gorszym ode mnie sie udawało a u mnie lipa. Jakieś protipy jak pisać z #rozowepaski czy jakies pick up line aby rozmowa była interesująca dla drugiej osoby. Pomóżcie mi wyjść z karuzeli s----------a ()

#tinder #milosc #psychologia #przegryw #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz
Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: Generalnie zmieniłem trochę taktykę i zacząłem pisać jak "luzak" i pokazuje bardzo duży dystans do siebie co działa. Chce zaproponować spotkanie ale za ch*ja sie nie orientuję po jakim czasie mogę to zrobić. Można albo przesadzić i laska się znudzi albo za szybko i się wystraszy... Generalnie posrane to ale widzę postępy. Kiedy byłoby najlepiej? @Bozydarowy: Jakieś tipy bys mi tu albo na pw podrzucił?

@goodguy: @michal-mich: @gzymspiwniczny: @Sadder_Pepe: @Sadder_Pepe: @Bozydarowy: @PanDarcy: @spacja_enter: @rtone: @dwiestronyhistorii: @miesiektoja: @mindrape:

Panowie jakieś tipy dodatkowe? Macie jakieś dobre tematy? Mam
  • Odpowiedz