Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Przechodzę na pracę zdalną i szukam czegoś nowego. Myślę o dorzuceniu do mojego aktualnego Della U2515H dodatkowego, np. 34" U3415W. Drugą opcją jest pójście w jeden "większy" monitor - tutaj kandydatem jest 49" Samsung C49HG90DMUX (widziałem na żywo, robi dobre wrażenie; nie jestem przekonany co do jego wysokości i rozdziałki 1080 na osi y).
Potrzebuję rady Mireczków. Może ktoś z Was używa któregoś z powyższych? Albo może polecicie inne modele, które u Was się sprawdziły?
Philips 499P9H/00
Dell U4919DW
Samsung C49RG90SSUX
Sam zastanawiałem się nad tym pierwszym, bo już mnie pomału szlag trafia na pojedynczym 24" gdy muszę się przełączać między okienkami. Zaleta względem dwóch monitorów 27" jest oczywista: brak ramki/podziału na środku ekranu, a przestrzeń roboczą możesz urządzić całkowicie dowolnie. Wada - wymaga mocnej