Wpis z mikrobloga

@suqmadiq2ama: Ale się przyczepiłeś. Twój pierwszy spaw też był idealny? Od razu wiedziałeś co zrobiłeś źle a co dobrze?

Jak dla mnie całkiem normalny post - zrobiła jakiś rysunek i poprosiła żeby ktoś sprawdził czy wszystko jest dobrze. Co jest w tym złego?
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: jakie zawistne polaczysko z ciebie xD też się pytałem nieraz na studiach kolegów, czy według nich jest dobrze bo nie jestem pewien, o c--j ci chodzi w ogóle?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@suqmadiq2ama: sklej p---e, rysunek miałem dopiero na studiach i praca zespołowa to najprostszy sposób żeby się nauczyć rzeczy ktore się słabo ogarnia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@suqmadiq2ama: chyba studia są od tego żeby się nauczyć. Jak można tego nie rozumieć to nie wiem. Pewnie nie wiesz ale są takie zawody jak np. prawnik czy lekarz w których nawet wieloletni praktyk zadaje pytania kolegom po fachu i się z nimi konsultuje.
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: Ten przedmiot ma za zadanie TRENOWAĆ u studentów pierwszego roku wyobraźnię przestrzenną, nic więcej. Ta studentka bardzo ambitnie do tego podeszła, bo nie narysowała i c--j "jakoś to będzie, może da 3", a chce upewnić się, że zrobiła dobrze. Postawa godna naśladowania. Zmysł wyobraźni przestrzennej kształci się potem podczas studiów, a rysunek techniczny to tylko pierwszy rok i początek przygody. To naturalne, że ktoś może mieć z tym problemy,
  • Odpowiedz
ja bym się zgłosił i poprawił tak, żeby nie zaliczyła.

@DziobakApokalipsy_: Pewnie takiego zachowania nauczyłeś się w domu. Twój stary pewnie też długo poprawiał z twoją starą i ostatecznie nie udało im się zrobić udanego dziecka.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@suqmadiq2ama: oho, kompleksy wobec pani inżynier xD trochę się tego naoglądałem juz. Mógłbyś się przyczepić wielu innych rzeczy, ale akurat to wyżej to jest mocne szukanie czegoś na siłę.
  • Odpowiedz