Wpis z mikrobloga

@ChronicznyPrzegryw Masz tu przykład typowego tematu p0lki po 30 której za dobrze od pieniędzy męża się zrobiła, szuka bolca na boku u typa mieszkającego w garażu, ale szkoda jej zostawiać męża bo mężuś bogaty, do tego jej firma którą się tak szczyci oczywiście zbudowana za kasę mężulka. #p0lka #przegryw #mgtow #logikarozowychpaskow #redpill

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269635

Miłej lektury. Wstawiłbym na wykopalisko ale i tak zakopią różowe i cucki.
N.....y - @ChronicznyPrzegryw Masz tu przykład typowego tematu p0lki po 30 której za ...

źródło: comment_FEa4WG5ecP8UmMXvNdOu7zZlVFprZAXB.jpg

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@womendown: Jaka prowokacja? Czy Wy macie takie klapki na oczach że nie widzicie, że taka mentalność u wielu kobiet i myślenie to norma? Serio nic takiego nigdy nie słyszałeś bezpośrednio od kobiety jak była szczera?
  • Odpowiedz
@Nudziarz-Spokojny: Hahaha to jest dobre

A co to za problem zmienic forme prawna przedsiebiorstwa i przeksztalcic je w spolke , gdzie z mezem bedziecie mieli rowne udzialy? Skoro firma jest na Twojego meza, to nie myslisz o swojej przyszlosci, zeby odprowadzac jakies skladki i miec jako taka emeryture? Nie obraz sie, ale wciaz zadziwia mnie takie podejscie kobiet w tej kwestii.
  • Odpowiedz
@Nudziarz-Spokojny: Babskie fora to jest najlepsze co mogło powstać. M.in na wizazu otworzyły mi się oczy i zobaczyłem drugą stronę kobiet. Widzę, że teraz ten etap jest przed tobą. Jeżeli znajdziesz coś w--------------o z butów to dawaj na priv, pożyczę na bloga :P
  • Odpowiedz
@Nudziarz-Spokojny:

Coś mi tu śmierdzi. Puszcza się z facetem który mieszka w garażu? Taki typ jest jak żul, możliwe że się nie myje, brzydziłabym się takiego dotknąć.

Dobrze że nie każda to p0lka.

Btw jakim cudem zamężna 30stka znalazła bolca na boku jak nawet ja, wolna jeszcze sporo przed 30stką mam z tym problem? XD
  • Odpowiedz
@WindykatorPrawdy:

Jak weszłam na męskie fora to lepiej nie było. Rzyg rzyg i jeszcze raz rzyg.

Obrabianie d--y kobietom, rady jak zdradzić by się nie dowiedziała, chwalenie się zdradami, narzekanie na to że kobieta po wybaczeniu zdrady była jakaś taka chłodna... Wrzucanie wszystkich kobiet do jednego worka pt. "Lubią komedie romantyczne, malowaniem paznokci i ryja, plotki i moda", że wszystkie chcą dziecko, że lecą na kasę.
Spłycanie relacji, narzekanie żon workami na
  • Odpowiedz