Wpis z mikrobloga

@Nudziarz-Spokojny: Wiem. Każdy prawnik ci powie, że małżeństwo w dzisiejszych czasach to dla mężczyzny skrajnie niekorzystna umowa. Było gdzieś kiedyś nawet na vikop.ru znalezisko, gdzie adwokaci dawali mężczyznom tipy jak postępować przy rozwodzie i w ogóle na co uważać przy małżeństwie, ale jakimś dziwnym sposobem dość szybko zniknęło ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Nudziarz-Spokojny: Jak do mnie pijesz, to mi chodziło wyłącznie o zacytowany wątek. Sam gardzę miłością, małżeństwem, zwiazkami i całym tym syfem, ale akurat ten post na wizażu brzmi jakby byl baitem. Jednak jej tok myślenia przyjmuje większość kobiet, to chyba jasne dla ogarniętego faceta.
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Ech, ten jeden raz ci odpowiem. Nie wierzę w miłość, bo jej nie ma, ludzie poddają się zauroczeniu, a później się to wypala. Nawet patrząc w swojej rodzinie, to widać, że niektórzy są ze sobą tylko dlatego, bo mają dzieci albo boją się samotności. Ja wręcz przeciwnie, pokochałem mieszkanie samemu, mam tyle ciekawych rzeczy do roboty, że szkoda mi życia na wiązanie się - zwłaszcza, że trzeba wtedy dbać
  • Odpowiedz
a kobiety ktore to robiły w długotrwałych związkach

@BloodyMassacre26: xD to ile ty masz lat, że miałaś w sobie 7 kutasów w długoterminowych zwiazkach? :D Bo z tego co pisałaś jesteś przed 30. Więc albo kłamiesz i jesteś stara, albo nie byly to dlugoterminowe związki...( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz