Aktywne Wpisy
jutronaobiadznowuryz +144
Nagotowałam dzisiaj ziemniaków dla owiec, a potem z bebe the jagniątkiem pojechałam do weterynarza.
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
Mireczki mam problem, deweloper od którego kupiłem mieszkanie zrobił coś chamskiego. Poinformował mnie, że będą wyrównywali moją działkę bo będą gdzieś tam kładli rury i wszystko - osobiście, a nie na piśmie.
Dwa dni później okazało się, że rura idzie przez moją działkę i jest ledwo przysypana ziemią. Jest to gruba rura PCV z kanalizacją.
Chciałbym wysłać do niego pismo, tylko nie wiem jak je napisać. Czuję się wydymany bo miało to być tylko wyrównanie działki, a teraz to strach po niej chodzić żeby rury nie uszkodzić, ogrodzenia też sobie nie postawię, nie mówiąc już o jakimkolwiek wyrównaniu, bo też może się uszkodzić.
Ma ktoś dostęp do jakiegoś wzoru takiego pisma? Albo mógłby mnie naprowadzić jak to powinno wyglądać i co powinno zawierać?
W ogole, to
@KornixPL: i serio się na to zgodziłeś na gębę? xD
@Norskee: Czyli co? Pismo do niego +potem jakaś inspekcja budowlana/nadzór budowlany?
Mentalność dewelopera jest taka:
Wszyscy czegoś chcą ode mnie a ja chcę zarobić. Ktoś coś gada? Niech gada.
Pismo od prawnika? No dobra taniej będzie coś zrobić żeby się odwalili.
Rury moga peknac i sie rozszczelnic, gowno wyplywa tym z parteru kazdym otworem z kanalizy, a dzieje sie to bardzo szybko w bloku pietrowym
Brat jak kupil mieszkanie na parterze, to sie okazalo ze jakies