Aktywne Wpisy
Gours +28
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Gours +36
Polacy są niesamowici. Gdybyśmy mieli takiego kogoś jak Francja, czyli Leona Marchanda, który zdobył 4 złote medale na tych Igrzyskach, i on apelowałby o przyłączenie Polski do rosji, a ja bym to skrytykował, to p0laczki pisałyby, żebym zamknął ryj i nie mieszał polityki do sportu, a on jest taki fajny i tyle dla Polski zrobił xDDD
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie

Programista, mam pomysł na smart-opaskę, na której zarobię miliony.
Wymagania:
- elegancka
- bez żadnych wyświetlaczy
- najlepszy możliwy mikrofon
- wibracje, żeby była możliwość czułego dostosowywania siły / długości z poziomu oprogramowania
- no i żeby dało się zaklepać coś na to w jakimś w miarę wysokopoziomowym języku
Pytanie - jak się w ogóle zabiera za taki hardwarowy produkt? Wyszukać coś zbliżonego na Aliexpress i kupić np 100 sztuk? Jakoś zaprojektować wszystko od podstaw i znaleźć fabrykę w Chinach, która to zrobi?
Sam wyznacznik zaprogramowania tego w wysokim języku zawęża wybór procków oraz podnosi koszty.
Samo PCB to nie problem. Schody zaczynają się kiedy trzeba zrobić to małe, wydajne, energooszczędne, sprytne, wytrzymałe.
Potem obudowa jakaś - idąc za ciosem wzorem mibanda. Wymagane będą 2 formy
@vasper: Rozważam to. Bo właśnie pomysł powinien spodobać się tłuszczy. Oczywiście go tu nie zdradzę, bo jest wart miliony, jak to pomysł.
@fizol-umyslowy27k: Nom, za to zdradzisz go prawdopodobnie jakiemuś Chińczykowi, który zrobi to później 20 razy taniej i przegoni Cię z rynku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A gdzie bluetooth?
Przecież te procki i shieldy bluetooth to pojęcia nie mają o oszczędzaniu energii.
No co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_MjJApjvyE2IVZmnQQpZxvHzyVpjcurJd.jpg
Pobierz- watchOS nie pozwala aplikacjom działać w tle, więc apka wyłącza się po odwróceniu nadgarstka, co usuwa 95% użyteczności tego, co chcę zrobić;
- brak możliwości precyzyjnego kontrolowania siły i długości wibracji w iOS, co jest kluczowe dla mojego celu;
- w Androidzie trochę lepiej, bo można kontrolować dokładnie długość wibracji, jednak;