Aktywne Wpisy

markaron +25
Taka ciekawostka. Dziś dostałem komplement za najtańsze perfumy w mojej kolekcji (23zł za setkę) od sąsiadki z bloku (ona 30, ja 40), mianowicie mój ukochany, klasyczny Adidas Dynamic Pulse. Oczywiście mijaliśmy się wcześniej, gdy miałem na sobie zarówno mainstream jak i drogą niszę, ale to co podziałało na nią dzisiaj, to nie perfumy ale mój outfit bramkarza i torba wychodząc na trening. Zwykle przebieram się w szatni, ale dziś byłem zabiegany i
źródło: obraz
Pobierz
r5678 +17
źródło: 20241102152434
Pobierz

#gliwice
@Mega_Smieszek: Nie, chodzi o tego, co mu nielegalnie na działce wylali asfalt.
Sugerujecie że działka 804 należała do rolnika?
źródło: temp_file8529497991911336837
Pobierz@duzy_gracz: jak na razie nie ma żadnych papierów na te swoje bajki a jedyne papiery, jakie ma (tak sam mówi) to żółte papiery xD
https://www.facebook.com/share/1EJmkqU9Ud/
źródło: image
PobierzPytanie, którego nikt nigdy nie zadał, a może ktoś w końcu powinien: czy mariusze z brighton wiedzą cokolwiek? Ja to na przykład jestem ciekaw, czy znają język kraju, w któym pracują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Rosji też wszyscy w więzieniach mieli procesy i na papierze wszystko się zgadza
-bądź rolnikiem
-miej pole przy drodze
-odorój co roku kawałek drogi
- więcej darmowego pola co
@duzy_gracz: mam nadzieje ze temu "rolnikowi" dodatkowo skonfiskuja majatek i jak wyjdzie za 10 lat z pierdla, to bedzie mogl ewentualnie isc do urzedu po zasilek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wiesz o tym, że drogi istniały już wcześniej? Po to są plany przestrzenne, to nie jest tak, że gmina sobie nagle wzięła jego działkę i postawiła drogę xD
Nagle w 2004 roku, mapy geodezyjne przeszły "cyfryzację". Ojciec chciał dobudować budynek gospodarczy w 2008r, pobrał mapy i okazało się, że według nowych map, droga przy jego posesji, urosła z szerokości 3m do 6m, a co więcej, jest to kosztem jego działki i teraz