Aktywne Wpisy

JatuArmy +143

20 sekundowy gniot, Sebol znajduje się wśród chaszczy niczym losowy bezdomny lump, telepie nim na wszystkie strony jak menelem podczas ataku padaczki olkoholowej i macha łapami jak gdyby odganiał nalot much afrykańskich.
Wydaje mi się wizowie, że #bonzo przed śmiercią zaczął pożerać duszę #sebcel i teraz mamy tego efekty.
Wydaje mi się wizowie, że #bonzo przed śmiercią zaczął pożerać duszę #sebcel i teraz mamy tego efekty.

Przeczytałem wszystkie wasze pomeczowe relacje, Twittera waszych ludzi, obejrzałem pomeczowego Mietka z ekipą. Ani jednym słowem nie wspomnieliscie o murawie. Dlaczego?
Cały nasz krajowy swiatek piłkarski był w-------y i zażenowany, Borek w trakcie meczu jakby spotkał ludzi z Trawnika to by ich rozszarpał taki był w-------y. A weszło milczy, na Twitterze stanowski nagle nieaktywny.
Cóż to takiego się stało że pomineliscie ten temat? Dawne weszlo które nie miało powiązań z zewnętrznymi firmami by toczyło z tego bekę przez tydzień, a teraz sponsor zakazał komentowania?
Wstydźcie się, staliście się potworem z którego początkowe weszło szydzilo. Fałszywi, trzymani w szponach wzajemnych kontaktów i sponsorów. Nie macie już jaj, poczynając od zachowa ja w stosunku do Bonka, przez korupcyjnego Czesława, a na włazeniu w dupę sponsorów kończąc.
Dzisiaj straciliście wiernego czytelnika, takiego który bronił weszło od zawsze.
A teraz możecie iść ocierać łzy banknotami zarobionymi na wycieczkach VIP przepłaconych jakieś 3x z Kowalczykiem w roli przewodnika. Hajs się będzie zgadzal, trawnik też za milczenie pewnie dorzuci grosza, ale straciliście swoją tożsamość i obecnie taki sam wstyd pracować u was jak w misji lizus i innym polskim piłkarskim klubiku lizania się po fiutach.
Trochę prawda ale murawa nie moze byc az w tak fatalnym stanie
A co do weszlo to co bys zrobił na ich miejscu?
To, że od jakichś 3-4 lat wahamy się o wiele częściej, zanim kogoś zjebiemy to chyba naturalny proces nazywany dojrzewaniem. Nie uwierzyłbyś, ile zjebek po naszych "wrogach" zostało zatrzymanych, bo uznaliśmy, że trzeba
Btw tutaj tez wynika to z oszczednosci lub zaniedbania, uefa i trawnik jak sam stano napisal sugerowaly murawe hybrydowa