Wpis z mikrobloga

Help, jest szansa wrzucić tu jakoś Mane? Wypadł mi dziś i nawet na 4 zgrania jest kozak, więc co dopiero po zboostowaniu chem. Całkiem dobrze mi się gra tym składem, w komentarzu zdjęcie jak to wygląda już w samej grze. Taktyka taka, że Lewandowski i Havertz to główni napastnicy. Najsłabsze ogniwo to Callejon jak dotąd. I Thiago mógłby być bardziej a la Tolliso, więcej broni. Chłopaki ze skrzydeł ładnie wracają do obrony.

#fifa20 #fut
deny06 - Help, jest szansa wrzucić tu jakoś Mane? Wypadł mi dziś i nawet na 4 zgrania...

źródło: comment_S6er9uXgk4i7zOGBteFutQ7Xt10JxxFB.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@deny06 osobiście zamieniłem mendiego na robertsona (właśnie pod manę) no i jest gorszy odczuwalnie.

Boki obrony u mnie mają zakaz przekraczania linii Srodkowej, ale robertson dużo bardziej klockowaty i mniej zwrotny więc trudniej się nim ścigać na skrzydłach. Pomoglo mu dać Shadow na styl bo przyspieszył, ale Menda wyraźnie lepszy, ale da się z tym zyc
  • Odpowiedz
@deny06: Stracisz, Robertson nie jest wart tych pieniędzy, a cena obecnie jest zawyżona, bo jego normalna karta nie wypada chwilowo z paczek. Właściwie na kogokolwiek z dostępnych opcji nie wymienisz Mendy'ego, to będzie widoczny lekki downgrade. Dlatego nie warto tutaj przepłacać. Przy większym budżecie ten skład co wrzuciłeś też jest fajną opcją, tylko zmień formację na zwykłe 4-3-3 i Semedo za Kimmicha (a za Robertsona może być dowolny Francuz z
  • Odpowiedz
@deny06: Chyba najlepsza opcja. Co prawda Fabinho dostanie mniejszego boosta od stylu gry (najlepiej cień), ale jeśli nie będziesz go wyciągał za bardzo do przodu to nie powinno być z tym problemu.
  • Odpowiedz
@deny06: Fabinho. W drugiej kolejności Umtiti. Tolisso też mógłby być nieco szybszy, ale tutaj chyba lepiej będzie go wymienić na kogoś lepszego przy okazji następnej przebudowy składu.
  • Odpowiedz