@saper_vodiczka pewnie, może być równo ale jeśli są tam drzewa, to są i korzenie, ktore w rok, dwa wybiją kostkę do góry. Poza tym nie przekonuje mnie argument ze skate spotem czy tam miejscówką. Te piramidki wyglądają mi na dość nieprzyjemne przez to jakie są krótkie i strome - jest wiele miejskich przeszkód, które przyjemniej się wykorzystuje
@PanNocebo: tam jest napisane, że pozwolenie było jedynie na nawierzchnię, którą mozna rozebrac w razie awarii- pod spodem idą jakieś rury. A same zdjęcia które były w znalezisku to podobno zdjecia z niedokonczonego parku i w czasie budowy zmieniali kąty piramidek bo były za duże, jak i sama kostka nie była jeszcze wyrównana (czy jak to okreslić). co jak co, ale Golański który pisał ten tekst o deskorolce i spotach
@saper_vodiczka no masz rację. Sam myślę, że jakbym tam pojechał nie widząc tego artykułu czy wpisu wcześniej to bym się tylko cieszył ze spota ale ja jestem prostym człowiekiem i mi dużo nie trzeba. Za to rozumiem troche ludzi, co liczyli na super miejscowke, a zobaczyli to i się wkurzyli. Najchętniej to bym się tam wybrał i pojezdzil ale to jak skończą to zupełnie. Pewnie będzie ok Edit: ale brakuje mi
#rolki #wrotki #deskorolka
https://m.facebook.com/groups/1543950985731241?view=permalink&id=2396798583779806
źródło: comment_5o0IIfxvsi7uxiMuTFasoPUyam67ivpR.jpg
PobierzA same zdjęcia które były w znalezisku to podobno zdjecia z niedokonczonego parku i w czasie budowy zmieniali kąty piramidek bo były za duże, jak i sama kostka nie była jeszcze wyrównana (czy jak to okreslić). co jak co, ale Golański który pisał ten tekst o deskorolce i spotach
Edit: ale brakuje mi