Wpis z mikrobloga

@Student_AWAS wszyscy wy wyglądacie bjak ludzie na przełomie XIX i XX wieku którzy jeczlei na smaochody s silnikiem cieplnym, bo przecież taką bryczką jest lepiej podróżować, koniem, mułem, czy na piechotę. Jesteście starej datyyyyyy... nie potraficie przyjąć zmian, jesteście zacofaniiii..... #niepopularnaopinia
Iwyzysjo się rozwinie, będą wydajniejsze baterie, szybciej się ładujące, dłużej wytrzymujące, cała infrastruktura będzie się rozwijać pod elektryki, a w całym tym postępie będzie słychać jęk ludzi takich
  • Odpowiedz
@Student_AWAS tam samo mówili o silnikach cieplnych, że to głośne, daje śmierdzący dym, o panie jakieś paliwo trzeba do niego lać, itd. itd. a koń to siano zje, wody napije i jedzie dalej.
  • Odpowiedz
@Student_AWAS spokojnie, to musi się jeszcze rozwinąć, a nie już chop siup. teraz gdy motoryzacja rozwinęła się tak bardzo, drogi, infrastruktura widzę dużo plusów ale tak samo kiedyś było między końmi, a samochodami.
  • Odpowiedz
@Berkel_88: czas pokaze, nnie chce mi sie kolejny raz dyskutowac. Powiem tylko tyle - 2010 - Francja mowi, ze do 2k20 bedzie 1mln ev u nich. Za chwile mamy 2k20 i we Francji jest ok 500000 ev... wraz z hybrydami xD.
  • Odpowiedz
@bidzej: zobaczymy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja tma jednak szanuję Forda, kawał motoryzacyjnej historii, no i plus za to, że do tej pory zawsze sami ogarniali swój bałagan, w przeciwieństwie do Government Motors czy Chryslera. Problem w tym, że takiego Taurusa ludzie chcieli kupować - czy będą chcieli kupić rozdrobioną na drobne legendę Mustanga? do tego dość koślawą? me think not ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz