Aktywne Wpisy
mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +304
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Batożenie gejów, ustawowe zezwolenie na bicie dzieci, ustawa antyLGBT, zamykanie Biedronia w więzieniu bo jest gejem, zaostrzenie ustawy aborcyjnej, edukacja seksualna jest bardziej zła niż oddanie pedofilowi dziecka by se poklepał je po tyłku, kobietę zawsze się trochę gwałci
Lewica w sejmie: nie chce nikogo zamykać za poglądy, chce dać możliwość kobietom decydowania za własne ciało, ma inną wizję gospodarczą niż reszta
Bój się lewicy XD
#bekazprawakow #neuropa #polityka
W Szwecji w przeciągu 100 ostatnich lat przez 70 trwały rządy socjaldemokratów. Kiedy oni mieli ten kapitalizm?
Bystrość:
JAI2l9LAD = Woda w toalecie
Jeden przykład, że tak
@JAI2L9LAD: ciężko się nie bać ludzi którzy chcą zrobić próg podatkowy ze stawką 100%
Czy mówisz o wizji gospodarczej która jest oparta na krajach skanydawskich?
No wlasnie dlatwgo sa szurami - wierza ze rozwiazania dzialajace w jednym kraju zadzialaja w zupelnie innym pod kazdym
Polska nie powinna naśladować bogatych krajów zachodnich, bo nie jest bogatym krajem zachodnim. Polska powinna naśladować rozwiązania, które kraje zachodnie stosowały, gdy były tak biedne, jak Polska.