Wpis z mikrobloga

W piździe mam czy ktoś woli burgery z maka czy takie normalne, ale beke mam z tego corocznego spuszczania sie nad tym drwalem xD Nagle wszyscy #!$%@?ą UUU W KONCU WCYHODZI JA #!$%@? NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ XDD
to tylko #!$%@? kanapka xD
  • Odpowiedz
idz do burgerowni na prawdziwego burgera.


@GreyBourbon: tyle tylko, że McDonald:
1. Jest praktycznie na każdym zadupiu, a na pewno łatwiej go spotkać niż prawdziwą burgerownię.
2. "Drwal" to koszt około 15zł, a za burgera w dużym mieście z dobrego mięsa i bułą trzeba zapłacić 22-25 przynajmniej i to bez frytek
3. Niektórym po prostu smakuje
4. U mnie w okolicy jest kilka burgerowni, ale żadna nie ma porządnej wołowiny,
  • Odpowiedz
protip: nie musicie czekać cały rok, żeby zjeść burgera z serem i bekonem. Można iść do każdej burgerowni i zjeść takie coś za 22-24 zł, z większą ilością mięsa, które będzie lepiej usmażone, a nie wysuszone na wiór.


@ortofosforan: po co postujesz takie pro tipy? Burger drwala kosztuje 15zł, a to co polecasz 23zl. To tak ja by komus powiedziec nie kupuj fiata tipo, kup mazde, kosztuje tylko 50% wiecej.
  • Odpowiedz