Wpis z mikrobloga

te reklamy maca ostatnio osmieszyly ten caly ruch gourmet

@Student_AWAS: Drogi miłośniku rowerów, czy masz na myśli tą żenującą reklamę, w której jednym z "niczego nieświadomych przypadkowych klientów" jest ten aktor? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WaveCreator - > te reklamy maca ostatnio osmieszyly ten caly ruch gourmet
@Student_A...
  • Odpowiedz
Są i oni, wielcy k---a koneserzy burgerów, HURR IDŹ DO BURGEROWNI NA P R A W D Z I W E G O HAMBORGIRA DURR xD nie wiem, czy ich IQ przerasta zrozumienie że można jeść "prawdziwe" burgery i przy okazji też czekać na Drwala, który jest po prostu k---a smaczny? xD
  • Odpowiedz
@WaveCreator: te same xD. Beka z was, że udowadniacie mi, że te reklamy są reżyserowane, ale nie o to tu chodzi - raczej o ten sztuczny snobizm, jakby w MCD serwowali jakieś niesmaczne, niejadalne g---o - a tka nie jest. Serio, zrobiłbym taki trick w jakimś food trucku czy innym, ciekaw jestem ilu koneserów by się rozpływało nad smakiem xD.
  • Odpowiedz
@WaveCreator: xD ogólnie w CK stołuję się w dwóch MCD i powiem tak - w jednym są zazwyczaj niedosolone, w drugiem przesolone - i jak sobie chcę bardziej słone, to jadę to jednego, jak chcę mniej to drugiego xD - a jak chcę bez tłoku to jadę na MOP w Suchedniowie, albo jeszcze dalej [;.
  • Odpowiedz
te reklamy maca ostatnio osmieszyly ten caly ruch gourmet

@Student_AWAS: Serio? Naprawdę uważasz, że te kanapki z serii Maestro są tak samo dobre jak burgery z dobrej burgerowni i te ustawione reklamy są na to dowodem xD?

Serio, zrobiłbym taki trick w jakimś food trucku czy innym, ciekaw jestem ilu koneserów by się rozpływało nad smakiem
  • Odpowiedz