Aktywne Wpisy

Jade +239
Szukam dzialki budowlanej. Na grupie facebookowej dot. działek zadałem pytanie o takie dzialki, Pani odpisała i dała linka do ogłoszenia pośrednika. Umówiłem się na oglądanie i pani pośrednik nie pamiętała wymiarów dzialki, granice miały być oznaczone przez geodetę - nie potrafiła znaleźć palików. Najlepsze jednak przed nami. W miejscowym planie zagospodarowania czesc dzialki jest przeznaczona na drogę dojazdową, więc pytam co z tą drogą, pani pośrednik coś mówi że w sumie nie
kpv15 +2
#samochody #handlarze #prawo #krakow #prawnik #autohandel Hej mieli. Mam problem. Zakupiłem samochód od gościa prywatnego, który okazał się wyjątkowo perfidnym handlarzem. Samochód okazał się mieć kolizję miesiąc wcześniej (mam dowody), z silnika po nocy się lejei i co najgorsze względem ogłoszenia nie zgadza się rodzaj silnika. Tak popełniłem kilka błędów ale pośpiech bo auto za 2 wypłaty i gość zbajerował

Swoje sie nasłuchacie od narmanów,ale przyjanmiej macie spokój i jesteście panami sami dla siebie
Szybki przykład to mój znajomy level 30+ ktory w życiu uganiał sie za hajsem a nie za pipkami i co dzisiaj ma?
Swój dom i dwie fury co prawda troche narzeka na to że w tym domu nikt na niego nie czeka i nazywa go "pustostan" ale przynajmniej nie ma problemów typu długi bo pipce ciągle mało i trzeba wziąć kredyt
Mam jeszcze pare innych opowieści tego typu(jak tiger bonzoxd) ale juz i tak za duży ten wpis
Z pozdrowieniami LV
#przegryw #p0lka #spermochlip
Komentarz usunięty przez autora
Jednak "romantyczna bezinteresowna miłość" wyprała mi w młodości mózg i nie potrafię do dzisiaj tej naukowej prawdy wbić w mózg na 100% oraz się z nią pogodzić i czasem tęsknię za tymi legendami.
Przecież to jest jakiś max 10% ogółu a jak ja jestem brzydalem i biedakiem to byłby cud gdybym taką spotkał i się związał
Ale we fabryce nie ma kobiet a co dopiero na jakimś średnim poziomie inteligencji XD
Weź nie zmyślaj o jakiś długach, kobiety nie mają takich wymagań by brać kredyt nie wiadomo na co. W dupie byłeś g---o widziałeś.
Z kobietą to się mężczyzna dorabia bo jest łatwiej opłacić rachunki bo się dzieli wszystko na pół. W sumie z kumplem jest tak samo tylko że nie będziesz spał z kumplem w jednym łóżku, trochę takie pedalskie.
Najwięcej bzdur o mieszkaniu z kobietami mają do powiedzenia osoby które
Wez se łaskę która zarabia.
A grzeczni chłopcy co chcą mieszkać z partnerkami i godza się na to by na półkach stała
Mówią, że ekonomicznie opłaca się być w małżeństwie, bo mniejsze koszty. I co ja mówię? G---o prawda. Nawet ja, 16-latek nie mający żadnego doświadczenia w tych tematach widzę, że małżeństwo opłaca się jedynie dla różowych, a dla niebieskich do tego stopnia nie, że najlepiej unikać ślubu jak ognia.
A co Ty wiesz o życiu, za młody jesteś, żeby tak pisać.
@Berkel_88: no jest młody, ale jednak ma rację, takie są fakty - ślub to jest skrajnie niekorzystna pod względem prawnym umowa dla mężczyzny. Dokładając do tego bardzo uprzywilejowaną dziś pozycję kobiet w sądach chociażby przy rozwodach czy sprawach o opiekę nad dzieckiem to naprawdę trzeba być odważnym albo się chcieć pozbyć majątku bardzo szybko żeby w ślub iść.