Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bkwas: Chciałem coś kupić, żeby dorzucić do prezentów na Boże Narodzenie, ale większość towarów w Twoim sklepie jest niedostępna. Może dodaj jakąś opcję sortowania po dostępnych produktach, bo przewalenie całego asortymentu, żeby znaleźć kilka sztuk tego co jest jest uciążliwe.
  • Odpowiedz
@Prospero88: Jutro zrobię trochę porządek z już nieaktywnymi przedmiotami, ale wielokrotnie ludzie mi mówili żeby zrobić sortowanie po dostępnych produktach - próbowałem ogarnąć to samemu, ale poległem - nie znam się na tyle na budowie stron :(
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@CzarnyMastodont bo ja nie mam zamiaru oszukiwać klientów ( ͡º ͜ʖ͡º)

Okres połowicznego rozpadu trytu to ~12.5roku. czyli generalnie po 12 latach tryt będzie świecić 2x słabiej, a nie oszukujmy się nie świeci niewiadomo jak mocno.

Do tego nigdy nie wiadomo, w którym roku został wyprodukowany, ile przeleżał na półce u sprzedawcy i wydawało mi się, że okres
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@xSULIx bransoletki się w ogóle nie sprzedawany więc wszystkie puściłem na targach z cześć sam zgarnalem i noszę do dzisiaj bo je lubię.

Gdzieś mam jedną, jak zrobisz zakupy mogę Ci dołożyć jako gratis, napisz tylko swój nick i że chciałbyś bransoletkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz