Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +151
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +68
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

1. Pobieramy monese
https://monese.com/eu/pl/
2. Zakładamy konto
Podczas podawania maila mamy miejsce na kod poleconego jest to MICH1529
Jeśli będą pytać o adres podajemy FRANCUSKI
3. Weryfikujemy się
4.Zamawiamy kartę na Polski adres. Plan darmowy.
Pamiętamy żeby adres zmienić w ustawieniach znowu na Francuski
5. Tworzymy wirtualną kartę. Dostajemy o niej informacje od razu po zamówieniu fizycznej
6. Podpinamy kartę wirtualną pod googlepay/applepay ewentualnie płacimy jak normalną kartą w sklepie internetowym
Jak ktoś by skorzystał proszę o odzew ponieważ sam skorzystałem z ofert za 15£ i jestem ciekawy czy tak jak napisali dają 20£ przy francuskim adresie EDIT. Jest też opcja, że polecający dostaje £20, a polecony tylko £10, tak jak można było się spodziewać nie sprawdzone info
źródło: comment_mEhjRKtsq0NujFGfgg2AFWtKopnjMc6i.jpg
PobierzAlbo założyłeś z polskiego adresu wcześniej