Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PotwornyKogut: I zapomnialem o jeszcze jednym ponad pogladowym spisku nacjonalistow z ludzmi odwiedzajacymi ktorzy musza podpisac lojalke mowiacym o tym ze musza wspomniec o rodzinach z dziecmi bo w sumie kazdy to wspomina. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Satan696: Prosta sprawa cumplu. Lewica to intelektualni spadkobiercy łacinskiej cywilizacji białego człowieka która z mozołem pchała do ludzkość ku rozwojowi.

A nacjonaliści? Nacjonaliści to niezbyt rozwinięta pozostałość po trybaliźmie. Oczywiste więc jest że ta ideologia (przynajmniej na początku) bardziej będzie przemawiała do przybyszów z mniej cywilizowanych części świata ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@PolacoEsMasGrandeRobaco: Z tego co mi wiadomo lewica idzie w strone czasow sprzed narodow gdzie bycie rzymianinem czy frankiem bylo kwestia tego ze tam mieszkasz a nacjonalizm to stosunkowo mlody poglad. Wniosek jest taki ze sie mylisz ty i koledzy z lewej strony bo chca wrocic do jeszcze gorszych czasow.

W dodatku popelniaja dokladnie te same bledy co zdegenerowani cesarzowie rzymu ktorzy dzieki redystrybucji i uchodzca barbarzynskim doprowadzili rzym do jego
  • Odpowiedz
@Satan696: Mylisz się kolego nacjonalizm był rozszerzeniem ideii trybalizmu (która panowała przed epoką nacjonalizmu) lewica postuluje kolejny etap polegający na dalszym rozszerzeniu owego "plemienia" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PolacoEsMasGrandeRobaco: Taki rzym wlasnie polozylo to ze przyszly plemiona i rzymski kosmopolityzm nie przekonal germanow. Jednak idea plemion upadla jakies tysiac lat temu moze troche pozniej, nacjonalizm to XIX wiek. Chociaz tacy zydzi to w sumie jako religia nigdy nie wyszli z trybalizmu.
  • Odpowiedz
@Satan696: Fajne te twoje teorie ale nie rób już więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W dodatku popelniaja dokladnie te same bledy co zdegenerowani cesarzowie rzymu ktorzy dzieki redystrybucji

Redytrybucja dóbr
  • Odpowiedz
@Satan696:

No tak kiedy ja jechalem przez pol polski to zdarzyliscie sobie cos uroic XD

Kiedy zabraknie argumentów i zostaniesz przyłapany na elementarnych brakach wiedzy w temacie o którym się wypowiadasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz