Wpis z mikrobloga

@Przegrywek123: bo w Polsce, za zapchanie kichy jak najtańszym kosztem dostaje się pochwały w towarzystwie i nie tylko. #!$%@? 1kg najgorszej jakościowo kiełbasy z biedry i być dumnym że to kosztowało 10zł. W tym czasie normalni ludzie jedzą sobie zajebiste kilbaske 250g za 5 zł i nie tyja i pieniędzy więcej mają a Cebulowe króle #!$%@? się z pyzata twarzą i kilogramami paszy w kolejce w Biedronce, tfu na te powojenne
@eloar: XD nie mamy o czym rozmawiać jeśli nie widzisz różnicy w jedzeniu w ciągu dnia 5 parówek i 2 zupek chińskich a śniadania s własnych produktów z kanapkami i jajkami i obiadu pełnoprawnego z baru mlecznego chociażby, i to podaje nadal tanie rozwiązanie nie pisząc k diecie pudełkowej xD dzisiaj wszystko jest w składach podawane to nie 2002 rok gdzie jedliśmy cośkolwiek i truli nas gównem
@Croudflup: i wierzysz, że te składy to tak szczerze piszą? Praktycznie nikt nie jest tego w stanie sprawdzić poza kontrolami i laboratoriami, a nikt kontroli nie wyśle póki nie będzie wyraźnych podejrzeń, że ktoś oszukuje. Och słodka naiwności, składy na opakowaniach xD rzeczywiście
@Przegrywek123 może w domu miał biednie (w latach 80 czy 90 o to nietrudno) i wyniósł z domu takie a nie inne nawyki. Potem był na studiach, z racji tego że rodzice biedni a studencka praca dorywcza kokosow nie przynosi też jadł byle co i byle jak najtaniej.

Utarl mu się taki nawyk i mimo że teraz zarabia dobrze to dalej wpieprza najgorsze możliwe jedzenie. Ktoś go by musiał uświadomić ale najlepiej
@Croudflup: nom, kiedyś mięso nie było tak napakowane wodą z solą to i smakowało inaczej. Jak rozumiem na rostbefie ktoś zamieszcza skład? Nie wiem ile Ty masz lat, ale ja jeszcze pamiętam jak smakowały parówki z lokalnej masarni, która potem aby się utrzymać zaczęła produkować gówno, ale składu dalej nie zamieszcza.