Aktywne Wpisy

brixo +5
Prawnicy jednogłośnie twierdzą, że za popełnione czyny, Hołowni i Bodnarowi grozi od 10 lat pozbawienia wolności aż do dożywocia.
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-31 o 23.04.19
Pobierz
Antibambino +34
Mam wrażenie, że na #tvn24 ktoś się z kimś założył, że codziennie na głównej będzie słowo "ministra". Mam dość. Blokuję to lewackie gówno.
Każdemu błaznowi, który używa tego słowa, polecam używanie w mowie słowa "adjunktka".
#bekazlewactwa #bekazfeministek #bekazpodludzi #tvn24
Każdemu błaznowi, który używa tego słowa, polecam używanie w mowie słowa "adjunktka".
#bekazlewactwa #bekazfeministek #bekazpodludzi #tvn24
źródło: adjuntktka
Pobierz

#biznes #firma #dzialalnoscgospodarcza #pieniadze #bogactwo #szczescie #gruparatowaniapoziomu
źródło: comment_yGj3TZ8o5ucBI7qRRAts1aVRJAkq7O4I.jpg
Pobierz@RichKidOfSnapchat: A bo ja wiem czy odnalazłem, zacząłem pracę ze zwierzętami tak jak chciałem, nawet mi to pasuje, ale czuje że czegoś brakuje. Może to taka moja mentalność że jestem wiecznie niezadowolony, tyle g... w życiu widziałem i doświadczyłem że nie wiem co by się musiało stać żebym był szczęśliwy, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić takiej sytuacji
Komentarz usunięty przez autora
@RichKidOfSnapchat: Jak zrozumiesz jak działa mózg i ograniczona psychologia człowieka to będziesz mógł świadomiej doświadczać swojej świadomości. A jak dobrze się postarasz to nawet możesz dostać depresji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@abraca: a myslisz skad ten wpis :)
https://www.youtube.com/watch?v=LO1mTELoj6o
Jestem w fajnym miejscu, codziennie słońce i 30 stopni, ale bardziej szczęśliwy byłem w mojej "szarej" rzeczywistości prowadząc rutynowe życie.
https://billda.com/thailand-wont-make-you-happy/
X to mogą być też pieniądze. Dlatego mówi się że nie dają szczęście bo ich posiadane nie daje szczęścia a stwarza jedynie problemy.
Skoro pytasz to i owszem, zasadniczo szkołę mam już za sobą, przeszedłem przez kilka szczebli edukacji w czasach, kiedy większości wykopków nie było jeszcze nawet w planach. Popracowałem tu i ówdzie, czasy spiny i walki, często z wiatrakami, mam już raczej za sobą. Rozstałem się z pracą na etacie w mojej branży parę lat temu, trochę
A pieniądze lubie,ich wydawanie daje mi duzo frajdy. Ale mam tez do nich zdrowe podejście. Nie przepracowuje sie kosztem zdrowia czy zycia towarzyskiego