Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Różowa nie chce zgodzić się na rozdzielność majątkową, mówi że związek to jedność a w takim wypadki jej ślub nie jest do niczego potrzebny (???). Ja nie chcę mieć wspólnoty bo ona w ogóle się nie rozwija zawodowo, mimo że ma prawie 30 lat to nie ma w ogóle żadnego majątku, ja będąc niewiele od niej starszym mam majątek o wartości 700.000 zł. Jest jeszcze jedna rzecz która zniechęca mnie do wspólnoty majątkowej, jej wszystkie koleżanki z którymi się spotyka nie są w związkach ze zwykłymi chłopakami tylko każdy z nich to zawsze jest jakimś kierownikiem, szefem itd. mimo że ona są szarymi myszami. Jak to ugryźć?

#zwiazki #slub #malzenstwo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 127
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak przyjdą dzieci to będziesz musiał utrzymywać i będziesz miał #!$%@? do gadania - a jak Ci to nie pasuje to lepiej sobie zostań singlem i chodź na dziwki.
Małżeństwo to jedność i na tym to polega - wchodzicie w rodzinę, dzieci i tu nie ma miejsca na #!$%@? dżolero co zarabia fortunę i chce mieć to tylko dla siebie i liczyć każdy pieniądz, rozliczać się z każdej pizzy na
  • Odpowiedz
Nie dzielisz się pieniędzmi, kur jego Mac. Każdy ma swoje i tak żyjecie. Miłość swoją droga. Racjonalne myślenie swoją.
  • Odpowiedz
@poprostuzyj Gdzie on napisal, że ma 700k oszczędności? Pisze o majątku, a to nie jest równoznaczne. Mój to ok 0,5 mln złotych, ale wolnych na wydanie mam aktualnie 6( ͡º ͜ʖ͡º)
Edit: doczytałem że widzisz różnicę
  • Odpowiedz
@Wolf1986: I raz w miesiącu twoja żona wykłada na dziecko, a w kolejnym ty? czy dzielicie się na pół używając paragonu i kalkulatora? czy może nie masz dzieci i tak sobie piszesz? ja #!$%@? xDDD
mam nadzieje że tacy ludzie są zawsze bezdzietni
  • Odpowiedz
@Wolf1986: a no tak, rozstales sie z dziewczyna bo byles zbyt dziecinny :/ zgaduje ze policzyles ja za kwiaty, co? XDD

nic nie zmyslam, przeczytalem tylko twoj wpis
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ile masz lat, że zadajesz takie głupie pytania (mam 35 lat i nie wiem po co to komentuję) xD ??
Teza:
Jesteś dzianym informatorem 15k, bo tych 700 tysi to ci rodzice nie dali. Nie jesteś więc głupi, może nawet jesteś inteligentnym człowiekiem.

Wniosek:
Jak kochasz kobietę to ..uj cię powinna obchodzić twoja kasa (UWAGA, to działa w obie strony). A nie pomyślałeś o tym, że ona się wqrwia/jest jej
  • Odpowiedz
@pawulot: to ci opowiem smutną historię, mam znajomą która ponad rok temu miała faceta, Jezu co to była za miłość, jak patrzyłem na nich to myślałem że się zjedzą, taka wieka miłość, pół roku minęło i po miłości xD
  • Odpowiedz
@bedist: Bo jestem niewierzący. Ciąganie mnie po kościołach. Jak nie wieże w te bajki ;p To jest główny powód. Obecnie mam podobna sytuacje. Pracuje na kierowniczym stanowisku. Nie na powodzenie nie narzekam. Tylko jakość potencjalnych adoratorek.
  • Odpowiedz