Aktywne Wpisy
elena-mary +10
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Różowa nie chce zgodzić się na rozdzielność majątkową, mówi że związek to jedność a w takim wypadki jej ślub nie jest do niczego potrzebny (???). Ja nie chcę mieć wspólnoty bo ona w ogóle się nie rozwija zawodowo, mimo że ma prawie 30 lat to nie ma w ogóle żadnego majątku, ja będąc niewiele od niej starszym mam majątek o wartości 700.000 zł. Jest jeszcze jedna rzecz która zniechęca mnie do wspólnoty majątkowej, jej wszystkie koleżanki z którymi się spotyka nie są w związkach ze zwykłymi chłopakami tylko każdy z nich to zawsze jest jakimś kierownikiem, szefem itd. mimo że ona są szarymi myszami. Jak to ugryźć?
#zwiazki #slub #malzenstwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Skoro takie myśli dają Ci szczęście ¯\_(ツ)_/¯
Małżeństwo to jedność i na tym to polega - wchodzicie w rodzinę, dzieci i tu nie ma miejsca na #!$%@? dżolero co zarabia fortunę i chce mieć to tylko dla siebie i liczyć każdy pieniądz, rozliczać się z każdej pizzy na
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Edit: doczytałem że widzisz różnicę
mam nadzieje że tacy ludzie są zawsze bezdzietni
nic nie zmyslam, przeczytalem tylko twoj wpis
Teza:
Jesteś dzianym informatorem 15k, bo tych 700 tysi to ci rodzice nie dali. Nie jesteś więc głupi, może nawet jesteś inteligentnym człowiekiem.
Wniosek:
Jak kochasz kobietę to ..uj cię powinna obchodzić twoja kasa (UWAGA, to działa w obie strony). A nie pomyślałeś o tym, że ona się wqrwia/jest jej
za każdym razem gdy pojawiał się taki temat to nikomu nawet nie przyszło do głowy negować pomysłu podpisania intercyzy przed ślubem
a tu nagle pojawia się podobny wpis z tym samym problemem (#!$%@? z tym, czy zarzutka, czy nie) i nagle 90% ludzi wyśmiewa OP-a