Wpis z mikrobloga

@skustra: Fajnie byłoby żeby przy tym stole można było usiąść inaczej niż przez wsuwanie się - tam brakuje miejsca na odsunięcie krzesła. Podobnie "biurko" w sypialni, zbyt małe żeby cokolwiek na nim zrobić. Ogólnie to wygląda jak zbiór losowych mebli upchanych za wszelką cenę.
@McRancor: tego stolu nie powinno byc, powinna byc kontynuacja z blatu, z zakoncezniem z otwartej nogi na plaskowniku, tak aby wsadzic normalna plyte indukcyjna i aby dalo sie cokolwiek przygotowac, jednoczesnie maja miejsce aby usiasc i zjesc xD ale do tego trzeba miec jaka kolwiek wyobraznie przestrzenna xD
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: To że się da - ok, na krótą metę wszystko się da, ale na pewno to nie jest "najlepsze co może być". Nie jesteś w stanie przy takim układzie uzyskać prawidłowej pozycji - ręce nie mają dostatecznie dobrego podparcia, zwłaszcza z takim krzesłem. Monitor jest zbyt blisko.
To że się da - ok, na krótą metę wszystko się da, ale na pewno to nie jest "najlepsze co może być".

@McRancor: A skąd ty ogórku wiesz co jest dla mnie najlepsze? Mam małe biurko i jest zajebiste. Mieści się tylko laptop i myszka. Małe biurko oznacza, że nie mogę na nim stawiać rzeczy i nie zagracam go, jak to się działo z większym biurkiem na które odstawiłem to, potem