@rales zawsze kisne jak pilkarz bo golu wsadza piłkę pod koszulkę ogłaszając wszystkim że zaplodnil samice no k---a co to mnie obchodzi xD j----i atencjusze
@jakkenibarbinaimprezewpadli: no ale wiesz, że on dzięki temu załatwił milion nowych odsłon na portalach społecznościowych sobie i małżonce? Prawdopodobnie również milion cebulionów zysku wypracował. Ty widzisz atencję, Lewandowski widzi biznes ;)
@rales: ja na miejscu Dudy rozpocząłbym jakieś negocjacje z Grecką stroną na temat utworzenia rezerwatu na wyspie Mykonos w celu ochrony jedynego miejsca rozrodu najlepszego polskiego piłkarza w historii.
@rales: już tak bez żartów, to nic nadzwyczajnego. U kobiet ogromną rolę przy poczęciu odgrywa prolaktyna, ważne, żeby była na niskim poziomie. Na jej wzrost ma duży wpływ zmęczenie, czy stres dlatego jest tak dużo ciąż po alkoholu, czy po wakacjach. Mam znajomą ginekolog, która poleca wziąć urlop, jeśli para stara się o dziecko
@rales: Ale ja k---a kisne z tych szmatławców. Przeciez wolałbym iść pod latarnię i ogłaszać wszem i wobec, ze trudnię sie nierządem, niz opowiadać, ze jestem „dziennikarzem” i prowadziłem śledztwo, gdzie Robert Lewandowski zalał Ankę, a jutro bede próbował ustalić jakie majtki w środę miala na sobie Edyta Górniak...
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
#pilkanozna #lewandowski
źródło: comment_nPqjDTITvBcYUYDFGUn12k5TrVWpZhgK.jpg
PobierzXDDDD
@TakBardzoPolaczek:
źródło: comment_9cvFwsHo5QzfiJY7XMqu3hPaAWxWHkYI.jpg
Pobierz@TakBardzoPolaczek: Czytała Krystyna Czubówna.
Grupa najlepszych śledczych prowadziła wielogodzinne dochodzenie nasłuchując za drzwiami hotelowymi Lewandowskich odgłosów dzikiego seksu xD
źródło: comment_7qbDREYmZ8cVFQVBjbFVbVpT7GFTmnb3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora