Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CommandDDOS: Chętnie. Ostatnio grałem na serwerze HSR ale wczoraj był nie aktywny. Wie ktoś co się z nim dzieje? Spróbowałem na Europe bo ktoś polecał, ale atmosfera była tak toksyczna że masakra
  • Odpowiedz
@bialy100k: Bardzo mi się podoba, niestety jest to kolejna gra która największy potecjał ukaże po znalezieniu sobie większej grupy znajomych (składy są maks 9 osobowe). Dużo zależy od tego jakich dowódców składu się trafi, od nich zależy w sumie co robicie (co atakaujcie, bronicie, budujecie) jeśli są spoko to naprawdę gra się super, gorzej jak trafi się skład gdzie nikt tego nie ogarnia i d--a blada jest bo wtedy 9
  • Odpowiedz
@CommandDDOS: Ano właśnie na to liczę, że się znajdą ludzie którzy mają umiejętność działania w grupie. Sporo grałem (i grywam) w WoT, ale bez klanu/teamu to mało sensowne. Wiem, że to zabrzmi dziwnie - ale najlepiej grało mi się w klanach mocno międzynarodowych. Norwedzy, Finowie, Francuzi, Grecy, Ukraińcy, Brytyjczycy i różni rosyjskojęzyczni. Polskie nie były złe, ale trochę za bardzo "nadęte". W tych pierwszych były i wyniki i dużo, dużo
  • Odpowiedz