Wpis z mikrobloga

@ap0linary:

gram na pc bo mnie stac, widzialem jak to wyglada u kumpla z bliska na tv to jedno wielkie mydło, a na kompie przy ultra w qhd na 32'' pol metra od monitora i jest orgazm wizualny, ale konsolowcy ktorzy tego nie doswiadczyli nie zrozumieja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To zupelnie nie tak, wszystko ci sie pomylilo, miales orgazm jak zobaczyles konsole i gre w 50
@ap0linary no tak to wygląda, konsole są dla casualowych graczy (żeby nie powiedzieć że dla biedaków), sprzęt za kilka stowek warty mniej niż sam procesor i grają na tym przez 10 lat, #!$%@? w jakość - byleby tylko działało, no takie typowe myślenie mentalnych biedaków (zastanówcie się ludzie nad sobą i szanujcie się albo chociaż przestańcie się chwalić swoją mentalną biedotą)

kiedyś też miałem #!$%@? w FPS/grafikę (już pomijając sam fakt, że
@grzesiecki: rozumiem, ze jestes w szoku cywilizacyjnym bo szczerze cos napisalem a skromnosc w mojej opinii jest dla niewolnikow (jak spoleczenstwo nauczy sie byc skromne to znaczaco maleje ilosc ludzi ktorzy kogos zainspiruja, zmotywują lub po prostu przebudzą co dla władców jest rajem). Mam unikac jednego z najwazniejszych argumentow uwazajac czy aby napewno ktos nie zostanie urażony? Psychiatryk na kółkach by był w takiej sytuacji ( ͡° ͜ʖ ͡
a i żeby nie było, to co pisałem wyżej nie dotyczy wszystkich konsolowców, a jedynie tych ograniczonych ("po co mi 60 fps/fajna jakość czy grafika, konsole som lepsze") przez których ludzie mają beke z konsolowców
@patrykw96 może nie każdy nawala w gry po kilka godzin ? Ja lubię sobie w tyg uruchomić konsole , zagrać godzine i tyle. Do tego nie trzeba wymagań ultra. No ale ktoś musi napędzać sprzedaż kart graficznych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Bloodborn: ale pękla dupa haha xD

Nie wiem po co sie brandzlujecie nad cyferkami w procku czy karcie, przeciez do youtube wystarczy wlasnie jakis "tabletowy" xD A to tam najczesciej "ogrywacie" najlepsze gry ¯\(ツ)/¯
@susuke15 Na konsoli nigdy nie działa bo <30 FPS w grze wymagającej jakiejkolwiek precyzji to równie dobrze mogło by w ogóle nie odpalać. Może na PS5/Scarlett będzie lepiej bo wreszcie nie będzie wymówki pod postacią #!$%@? CPU i będą mogli w każdej grze zrobić jakieś performance mode czy coś