Wpis z mikrobloga

@DaaJay: Niby tak, ale to oznacza że jest słabym szefem jeżeli nie do niego należy ostateczna decyzja co do składu, szkoda pracy Kubicy na Groszka i Magnussena niech sobie sami rozwijają bolid. Lubię Steinera ale taka miękka faja jest, w tym sporcie trzeba być jak Toto, dla tego nie chce Kubka w Haasie.
  • Odpowiedz
Niby tak, ale to oznacza że jest słabym szefem

@krissq2502: To zalezy od wlasciciela na co ci pozwoli. Przy trudnym wlascicielu i Toto nie mialby nic do gadania.
W pilce tez sa wlasciciele co wszystko kontrolują i wchodzą do szatni, a inny daje trenerowi wolną rękę, zgodę na transfery i ocenia za pol roku.
  • Odpowiedz
@stefan_banach: Toto jakby nie miał nic do gadania to by tym p--------ł pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja to oczywiście rozumiem co piszesz i dobrze o tym wiem, ale dla mnie to dalej pokazuje za dużą miękkość Gintera, właściciel właścicielem ale to on jest szefem ekipy i powinien mu wyjaśnić że zostawienie Groszka to głupi pomysł.
  • Odpowiedz
@MGfilms: Czyli rozumiem że do Binotto też go nie porównam bo nie jest udziałowcem? Szef to szef i można ich porównać w jakimś stopniu, a na pewno przynajmniej charakterem, wiadomo że Ghunter nie ma tyle do powiedzenia co Toto ale jest szefem tak czy inaczej i uważam że jak najbardziej można ich porównać.
  • Odpowiedz