Mówcie co chcecie. Że mój Seba chodzi w dresach i czapce w--------e, a ja to Karynka. Że mu ktoś przywalił łopatą w głowę i jest tykającą b---ą i mnie zje. Dla mnie jest najpiękniejszy! #psy #pokazpsa #chwalesie #smiesznypiesek
@fsfdjf: @DrJekyllandMrHyde: c-----e poczucie humoru c-------h ludzi. pokażcie swoje ryjce, pośmiejemy się. pewnie nie odbiegają urokiem od tego pieska
z wyglądu jest specyficzny, chociaż mi się bardzo podoba, ale z charakteru to świetne psy. To już prędzej buldozek francuski to parodia psa, chociaż mają swój urok. Można też mieć prawdziwego klasycznego psa, jak mój kolega, który ma labradora, który to z zachowania i intelektu jest parodią psa ;) nie ma zasady.
@Niedobry: To urocze tak długo, jak nie dowiesz się, że kształt takich pysków został zaprojektowany po to, żeby podczas walk psów z pysków łatwiej ściekała im krew. Biedne zwierzęta.
@nini dlaczego fantastyczne psiary to zazwyczaj miłośniczki bulli? A byłbym za zapomniał, nadajesz się do uśpienia tak samo jak ten pies skoro dajesz mu biegać bez smyczy i kagańca. Oby mu kiedyś o------o i cie pogryzł. (-‸ლ)
@nini: Fanem tych psów nie jestem ale każdy pieseł jest super a wykopki to jak zwykle banda toksycznych zjebów więc nimi nie warto się nawet przejmować :)
#psy #pokazpsa #chwalesie #smiesznypiesek
źródło: comment_lvfOhqHaSMTlSI2YKhYRX2gcdMmWAnXW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
z wyglądu jest specyficzny, chociaż mi się bardzo podoba, ale z charakteru to świetne psy. To już prędzej buldozek francuski to parodia psa, chociaż mają swój urok. Można też mieć prawdziwego klasycznego psa, jak mój kolega, który ma labradora, który to z zachowania i intelektu jest parodią psa ;) nie ma zasady.
@DrJekyllandMrHyde
@bedopies
@Shatter wy to pewnie z tych, którzy w Nas rzucają kamieniami i butelkami, nie? A jak przejdzie nie daj Bóg obok Was to sracie po gaciach.