Wpis z mikrobloga

via Android
  • 35
@Aux_ dzięki Miras
@1pikoFarad lvl29 here @Hrabia_Wielki_Elektronik chce spróbować z kimś innym ale nikogo nie ma( bullshit), nie wie czy mnie jeszcze kocha, brakuje jej bliskości(to było z dupy). Wyszło po około 1,5 miesiąca. Nagle zaczęła znikać z domu, niby do koleżanki wychodziła. Dopiero jak ją przycisnąłem kiedy wróciła jednego wieczora to częściowo wyszło wszystko. Dla pewności sprawdziłem jej laptopa(tak wiem, psychol że mnie). Na FB wszystkie dowody, że
  • Odpowiedz
@marokin trzymaj się, wiem że boli jak #!$%@?... Za parę miesięcy będziesz się z tego śmiać w objęciach lepszej (nawet jeśli teraz wydaje ci się że lepszej nie znajdziesz) co mogę poradzić to:
-Nie idealzuj ( po rozstaniu często wkrecamy sobie ze ta osoba była niesamowita i nic lepszego nas nie czeka, gówno prawda xD)
- nie pij browarów i nie bierz narkotyków
- wychodz do ludzi, z kumplami itp
-
  • Odpowiedz
via Android
  • 32
@kaczka192 Nawet nie staram się idealizować, nie po tym co zrobiła. Nie piję, bo wiem, że to droga do nikąd, no ale lek na jaskrę czasem stosuję. Z wyjściami do ludzi jest trochę ciężej, bo wyjechałem za nią do innego miasta, chociaż jest parę osób z którymi mogę pogadać i się wyłączyć. Staram się teraz skupić na sobie(nie łatwe to zadanie), zaraz wracam na siłownię. Miałem dłuższą przerwę a pamiętam, że
  • Odpowiedz
@marokin: 3maj się miras. Mnie miesiąc temu dziewczyna zostawiła, wciąż jestem kompletnie załamany, 6 lat razem. Teraz ze swoją mamusia wrzucają na FB teksty z podtekstem, ale uderzające we mnie... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz