Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 64
Jesteśmy można powiedzieć, że tą lepszą strona wykopu. Widać to często po poziomie dyskusji. Zatem z racji na to, że nie wiem czy ktoś by sprawdzał zegarki na grobach organizuje kontrolę, przed długim weekendem. Zapraszam wszystkich do udziału.
#zegarki
fi9o - Jesteśmy można powiedzieć, że tą lepszą strona wykopu. Widać to często po pozi...

źródło: comment_SCWyFOY261dH6fthSiKR1N9zL3tz3CnK.jpg

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@donbrovsky: Miałem kiedyś takiego samego MVMT. Straszne słabe było jego wykonanie. Szkiełko nie było niczym utwardzane i rysy moment się porobiły. Pozniej miałem problem jedną z subtarcz, która przestała działać (chociaż w tym przypadku tarcze te spełniają funkcje kosmetyczne). Jedyne co w nim było ok to pasek. Zegarek po roku sprzedałem. A Tobie jak się sprawuje?
  • Odpowiedz
@andrzej-kura-73: Mam już kilka rys od framugi drzwi i rzeczywiście uważam ze uderzenie nie było aż tak mocne aby uszkodzić zegarek. Ogólnie mi się podoba ale cała czarne szkiełko wkurza jak się robi ciemniej. Ogólnie jestem zadowolony jak za ta cenę ale już myśle żeby kupić coś innego - coś byś polecił w takiej stylistyce?
  • Odpowiedz