Wpis z mikrobloga

• 209
Od jakiegoś czasu mam problem z gościem, któremu przeszkadza moja wysłużona ibiza, zaparkowana w wyznaczonym do tego celu miejscu, na parkingu osiedlowym, przed moim oknem. Zazwyczaj ten chuligan odchylał wycieraczke, a ja zanim wsiadłem do auta, układałem ją z powrotem. Jednak najwyraźniej gościowi nie podobała się ta zabawa i postanowił mi ją zniszczyć (w sumie to już drugą wycieraczkę, bo pierwszą całkowicie wyłamał, że odpadła). Ramię wycieraczki tak samo zostało wygięte i już nie zbiera na całej długości gumy, nawet przy nowych wycieraczkach. Dziwne, bo przecież mówię wszystkim sąsiadom "dzień dobry" i kłaniam się. Każdego kto mnie o coś poprosi, nie zostawiam z kwitkiem, tylko robię co mogę, żeby pomóc. Dlatego nie mogłem pogodzić się, że ktoś ma do mnie żal i postanowiłem zrobic śledztwo. Ustawiłem kamerę na oknie i czekam aż się ujawni ten cichy wielbiciel.
Admor - Od jakiegoś czasu mam problem z gościem, któremu przeszkadza moja wysłużona i...

źródło: comment_vexC9kWHnAOjQj5R3EeDfTuF8GqPkP36.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Admor: Jakiś czas temu mój znajomy zaparkował na podwórku przez budynkiem tam gdzie parkują wszyscy ale jednemu patusowi przeszkadzało jedno auto więcej na pare godzin i przebił wszystkie opony policja oczywiście nie ma dowodów mimo ze mówił ze tamten typek kręcił się po podwórku i tylko on mógłby zrobić coś takiego bo reszta mieszkańców to starsze babcie które nie wychodzą z domów
  • Odpowiedz
via Android
  • 15
@Kotlet_2137_schabowy @anaboliczny_niewolnik @polikarp-ciasto @KotSzybki @kws77 @Messix @MlodyWilczek @dindon1234 @Jezykkk @Nedved @Ayano @mulafasaa @G433N @Jezykkk @3agle @Baager @msiro @Hubercikus @polikarp-ciasto Udało mi się namierzyć gościa, jego samochód i klatkę w której mieszka. Wygląda na ok 50 lat i lubi wyjść na papierosa oraz obserwować samochody. Mieszka na przeciwko w bloku. Zamieszczam skrócony filmik w
Admor - @Kotlet2137schabowy @anaboliczny_niewolnik @polikarp-ciasto @KotSzybki @kws77...

źródło: comment_cVBCyzGxohDufzSjt5EZNcjfh2Bu20RF.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@Admor: dzięki za zawołanie.
Nie będę Ci nic radził, ale myślę że masz mądrą żonę, dzięki Niej masz dobre status sqo.
Rozegraj to mądrze ale też bez szczypania się. Trzymam kciuki.

Wołaj dalej :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
Mirki zaczynam tracić wiarę w ludzi. Gościu do tej pory nie zadzwonił i nawet na fajkę już nie wychodzi, nie chce desperacko dzwonić po domofonie i pytać kim jest ten facet, zwłaszcza po dzisiejszej akcji. Zaczynam myśleć że te starsze pokolenie, serio ma niezbyt równo pod sufitem. Wychodzę koło południa spakować wózek do auta, a przed klatką tego kolesia stoją dwie starsze kobiety oraz jeden facet i jak zauważyli że pakuję rzeczy
  • Odpowiedz