@lawyerman: 1. 150 było wrzucane na pierwszy raz polecam, a jak się trochę boisz to 100 też styknie 2. od podejścia ale głównie od dawki, mi się wydawało wiele razy że osiągnąłem w praktyce pewnie nie. Dawka to pewnie powyżej 200 może 300? zależy 3. SET & SETTINGS poczytaj o tym na necie, w skrócie albo zaufana osoba obok ciebie która rozumie że jesteś pod wpływem tej substancji i wie jak
@lawyerman:1 według mnie 200 na pierwszy raz to idelanie bo pokazuje prawdziwy potencjał 2 dopiero do osiągnięcia przy breakthrough kwasa czyli dawce na tyle wysokiej że na razie bedziesz moagła pomazyc o tym tylko 3 S&S ale to nie twoja sprawa tytlko twojego tripsittera, twoją sprawą jest to żeby nie mieć zmartwień na głowie i miec spokój od świata na te 12h resztą zajmie się twój tripsitter
@Darkejas: @szcz3: zawsze kwasowałem samotnie, jaka jest rola takiej zaufanej osoby? ja bym nie chciał komuś #!$%@?ć przez kilka godzin o moich wynurzeniach typu patrz stary jaka piękna farba na ścianie hehe BEKA XDD. chodzi o ewentualne wspieranie jeśli zacznie się myśleć "o kurde przypał, zaraz umrę" czy co?
@Kaplanka: po co ci to? przecież to ułomy które są nieudacznikami życiowymi i jedyny sposób aby nie pamiętać swoje nieudolne życie to ćpanie. żal mi takich ludzi ( ͡°͜ʖ͡°)
@n00_ i tak bym nie wzięłam, bo się zwyczajnie boję, tak samo jak boję się zjeżdżać ze zjeżdżalni xD A tak poza tym, czemu przeglądasz komentarze dwunastolatki? ( ͡°ʖ̯͡°)
@Kaplanka: schizofrenia? Często czujesz że ktoś cię śledzi? Odwracasz głowę często idąc przez park? Używasz judasza za każdym razem jak słyszysz dźwięki na klatce schodowej?
#narkotykizawszespoko #lsd
1. ile ug na pierwsze kwaszenie
2. czy egodeath jest gwarantowane/od czego zależy
3. jak uniknąć badtripa
1. 150 było wrzucane na pierwszy raz polecam, a jak się trochę boisz to 100 też styknie
2. od podejścia ale głównie od dawki, mi się wydawało wiele razy że osiągnąłem w praktyce pewnie nie. Dawka to pewnie powyżej 200 może 300? zależy
3. SET & SETTINGS poczytaj o tym na necie, w skrócie albo zaufana osoba obok ciebie która rozumie że jesteś pod wpływem tej substancji i wie jak
2 dopiero do osiągnięcia przy breakthrough kwasa czyli dawce na tyle wysokiej że na razie bedziesz moagła pomazyc o tym tylko
3 S&S ale to nie twoja sprawa tytlko twojego tripsittera, twoją sprawą jest to żeby nie mieć zmartwień na głowie i miec spokój od świata na te 12h resztą zajmie się twój tripsitter
1. 100 ug
2. Nwm
3. SET & SETTINGS
A tak poza tym, czemu przeglądasz komentarze dwunastolatki? ( ͡° ʖ̯ ͡°)