Aktywne Wpisy

Ana77 +107
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

plastikowemorze +18
W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać

#smog
źródło: comment_MiFK1dUyrlYtMYZXTYjwNWH40EP8FNDr.jpg
PobierzA ten filmik to manipulacja i cherry picking. W zabierzowie cos jest na rzeczy, przyznaje, trzeba dokladniej sprawdzic, ale rownie dobrze to stacja wios moze byc uszkodzona albo zle skalibrowana.
Czujniki airly byly na testach porownawczych w dobczycach ktore wykazaly brak wplywu mgly i wilgotnosci na poprawnosc odczytu.
@maraswrona: sam kłamiesz, ja wiem co widzę. Czujnik arily każdy sobie może zamontować gdzie chce, bez żadnych wytycznych i znam miesjca, gdzie czujnik jest 10 m od komina sąsiada.
Odnośnie wilgoci to: https://powietrze.malopolska.pl/aktualnosci/czujniki-jakosci-powietrza-czy-warto-im-ufac-podsumowanie-wynikow-badan-pomiarow-porownawczych/
"W czasie drugiej edycji pomiarów także wykonano analizy wpływu wilgotności na wyniki
pomiarów. W przypadku urządzeń testowanych w tej edycji, nie znaleziono
@maraswrona: daj spokój, pokazany jest filmik gdzie masz czujnik kolo komina. Klient płaci, klient żąda. I nie będzie mu technik mówił gdzie ma być czujnik zamontowany. Biznes is biznes.
https://airly.eu/map/pl/#50.01350,20.09318,i7383
źródło: comment_mdrJjAIW1K15M7ClRC5eIT6j6qgO5JXJ.jpg
Pobierzzgodzę się z jednym: czujniki mają mierzyć to czym realnie oddychamy. jeżeli stoi przy kominie, jest permanentnie "owiewany" dymem, to odczyty będą niemiarodajne. To tak jakby mierzyć temperaturę powietrza zawsze w słońcu.
Ale gdzie tu chciałbyś dać czujnik? Na polu za