Aktywne Wpisy

Jarkendarion +37
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz
CheebaCheeba +439
#firefox #ublockorigin #youtube
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).

Jak tym grać, próbowałem 4222, 41212(2), 4231 i 442
Wszystko idzie dobrze przez 2-3 dni na 4231 aby np w WL w piątek dostać 10 pod rząd w czapę aby w sobotę na lajcie znowu wygrać 6 pod rząd. To samo w DR.
Głownie operuję między 4231 i 442.
Ale jak mam np przy 4231 daję balanced tu i tu to oni stoją jak kołki. I muszę RB lub LB wiecznie wciskać.
Nie biegam też jak kurczak bez głowy. Kiedy mogę ciśnę kiedy trzeba powolij jeszcze kiedy trzeba bronic to nisko na nogach jak mawiał trener Rudinho.
Czy ktoś z Was ma może jakieś sugestie?!?
#fifa20
Tak
źródło: comment_BtwaQL5yNHCHmMTuJmizUT2XZLSV88OX.jpg
Pobierz