Wpis z mikrobloga

@maxx92: też macie beke z tego jak wyreżyserowany jest 'NASZ NOWY DOM'? #!$%@? mać no kazdy odc wygląda tak samo np. dowbor mówi: JA JUŻ CZEKAM NA MARTYNE Z PROJEKTEM, OJ NIE WIEM GDZIE JEST, a martyna dumdumdum zza krzaków ELO #!$%@? NANANA (i tak co odcinek), albo jak dowbor puka do drzwi i mówi RODZINA SIĘ MNIE NIE SPODZIEWA, a rodzina wychodzi w kurtkach szalikach i butach XDDDDDDDD albo mówi
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@J_Iskariota: ja czekam na odcinku po dwóch latach od remontu, które by pokazywały w jakim stanie są te domy po remoncie. Podejrzewam, że wyglądają podobnie jak bloki socjalne oddane do użytku parę lat wcześniej.
@maxx92: Najlepsza jest ta blondyna z HGTV co:

NO ROBIMY REMONT. BIERZEMY SIĘ DO CIĘŻKIEJ ROBOTY.

Potem kamil z nawspólnej #!$%@? w gruzie z ukraincami i darkiem stolarzem ta idzie na zakupy do castoramy wróci jak już wszystko zrobione (albo ich #!$%@?, że co tak wolno czasu nie mamy) na koniec położy dwie poduszki, powiesi jakieś gówno deskę pomalowaną tablicówką spija śmietankę, bohaterowie odcinka chlip chlip kochamy cię dorota i cyk
Pobierz
źródło: comment_BLRbYauEn6OBgGhCWNEmSKuNwkCWJaeg.jpg
Powinni zrobić odcinek, w którym mówi, że podjęła decyzje, i że nie wyremontują domu i elo napisy końcowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@J_Iskariota: i nie napisy końcowe: tak by ją tam zbluzgali, że mieliby bluzgów na cały odcinek jak zakłamana jest patologia która jest gotowa cię zabić że nie spełniasz ich "próśb"
Trochę masz racji, ale zrobienie projektu to też nie jest łatwa praca.

@Fenxo: Nie no brechtam się.

Chodzi raczej o całokształ, że goście wykonują za nią całą robotę a ona mówi, że ZROBILIŚMY REMONT. No nie bardzo. Ona zrobiła projekt i jej praca w 95% skończyła się zanim w ogóle remont się zaczął. Potem tylko skontrolowała efekty i postęp prac.

Podobnie będzie śmieszny architekt który mówi, że wybudował dom.